Extrémní a náročná: Nová reality show se nápadně podobá Hře na oliheň

Foto: Netflix

Na Netflix míří nový survival reality show Physical: Sto statečných (Physical: 100), ve které se mezi sebou utká sto soutěžících v náročných úkolech, které prověří limity jejich těl. Že by se tvůrci trochu inspirovali Hrou na oliheň?

Korejská produkce se rozhodla, že ještě dřív, než se uskuteční globální reality show inspirovaná Hrou na oliheň, udělá ještě jinou hru, která se taktéž hodně úspěšnému korejskému seriálu podobá. Jde v ní však hlavně o fyzickou sílu a zdatnost.

Show Physical: Sto statečných byla odhalena v sobotu na fanouškovské akci Tudum, kde je jasně vyřčen její cíl – najít perfektní tělo. Důležitý ale nebude jen jeho vzhled, ale hlavně jeho síla a vytrvalost.

Některé fyzické výzvy, které můžeme vidět v ukázce, trochu připomínají například japonskou oblíbenou soutěž Ninja Factor. Na účinkující čeká nespočet těžkých úkolů, které je potřeba splnit či vybojovat, jak můžeme názorně vidět v upoutávce, kde některé scény připomínají doslova zápasy v bahně.

Kdy se však show dočkáme, to zatím Netflix nechává ve hvězdách. Na konci upoutávky se totiž dozvíme jen nic neříkající „JIŽ BRZY“. Mohlo by to být ale ještě letos.

Zdroj: Tudum

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.