Salma Hayek jedná o roli v jednom z nejlepších seriálů Netflixu

Film: Machři 2 / Foto: Tracy Bennett/Columbia Pictures

Dystopická série Netflixu Black Mirror pomalu shromažďuje hvězdný seznam talentů pro svou dlouho očekávanou šestou sérii. K obsazení by se měly podle Variety připojit také Salma Hayek a vítězka Emmy Annie Murphy.

Podle Variety Salma Hayek v současné době vyjednává o svém připojení k obsazení dlouho očekávané 6. řady Black Mirror od Netflixu. Herečka právě dokončila natáčení filmu Without Blood režírovaného Angelinou Jolie, kde se objeví po boku Channinga Tatuma. Aktuálně pracuje na snímku Magic Mike’s Last Dance a nedávno také produkovala zajímavé projekty včetně úspěšného seriálu Svatá Evita o první dámě Evě Perón, který je k vidění na Disney+. Hlavní roli si zde zahrála Natalia Oreiro.

Kromě toho jedná o své roli v Black Mirror také pětatřicetiletá kanadská herečka a vítězka Emmy za vedlejší roli v seriálu Městečko Schitt’s Creek, Annie Murphy.

Šestá řada Black Mirror se bude údajně skládat z více dílů než pátá, která měla tři epizody. Je také popisována jako seriál s „více filmovým rozsahem“. Každá epizoda je vyvíjena jako samostatný film. Nové díly budou produkovat Charlie Brooker a Annabel Jones prostřednictvím Broke & Bones.

V 6. sérii Black Mirror si dále zahrají Aaron Paul (Perníkový táta), Zazie Beetz (Atlanta), Paapa Essiedu (Gangs of London), Josh Hartnett (Penny Dreadful), Kate Mara (Call Jane), Danny Ramirez (Top Gun: Maverick), Clara Rugaard (The Rising), Auden Thornton (Tohle jsme my) a Anjana Vasan (We Are Lady Parts). Další podrobnosti o jejich postavách stále nejsou jasné.

Black Mirror je antologický seriál, který využívá „kolektivního neklidu v moderním světě“. Každá samostatná epizoda je napínavým příběhem zkoumajícím témata současné technoparanoii. Aniž bychom to zpochybňovali, technologie proměnily všechny aspekty našich životů – v každém domě, na každém stole, v každé dlani. Plazmová obrazovka, monitor, smartphone – to vše se odráží v černém zrcadle (Black Mirror).

Zdroj: Variety

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.