Nová romantická komedie Že by Amor? ukazuje všem životem zklamaným ženám, že se dá vždycky začít znova

Eva Lenská
Foto: Netflix

Dnes už se na romantické komedie chodí spíš na Netflix než do kina. Máme tu jednu zbrusu novou, která voní začínající láskou a kořením. Možná si přijdou na své i ti, kteří mají rádi španělskou kuchyni.

Třicetiletá Sofia má vážně smůlu. Všechno se jí rozpadá pod rukama. Během jednoho dne dostane výpověď v práci a k tomu načapá svého přítele s jinou ženou. Najednou jí nezbývá nic jiného, než začínat znovu od nuly.

Když ji její matka přihlásí do kurzu vaření, Sofia se neučí jen lahůdky letní španělské kuchyně, ale poznává i přitažlivého španělského kuchaře Matiase, který tvrdí, že jídlo patří mezi největší potěšení. Ale co láska? Nad sympatickou dvojicí samozřejmě krouží roztoužený Amor a hodlá vystřelit svůj šíp.

Všechno zlé je i pro něco dobré. Mladá žena dokáže prostřednictvím romantiky objevit novou stránku své osobnosti a opět přichází životu na chuť.

Snímek o délce 96 minut režíroval Shaun Paul Piccinino. Do hlavních rolí byli obsazeni Riley Dandy, Isaac Gonzalez Rossi, Nancy Lenehan, Daniel Edward Mora a Bryan Craig.

Romantickou komedii Že by Amor? (That’s Amor) si můžete na Netflixu pustit od 25. srpna. S dabingem nebo českými titulky.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.