Tvůrce Hry na oliheň prozradil detaily o zápletce, na kterou se můžeme těšit ve druhé řadě

Foto: Netflix/Youngkyu Park

Fanoušci korejského seriálu Hra na oliheň (Squid Game) už netrpělivě vyhlížejí druhou řadu. Jeho tvůrce Hwang Dong-hyuk uvedl nyní detaily o zápletce, na kterou se můžeme v pokračování těšit.

V nedávném rozhovoru pro The Hollywood Reporter režisér a tvůrce Squid Game prozradil, že se druhá řada zaměří na hlavní postavu Seong Gi-huna, který se stal po tom, co se událo, „zcela novým člověkem“.

„První řada byla příliš úspěšná na to, abych se necítil pod tlakem. Když píšu scénář, opravdu se ponořím do světa, který jsem vytvořil. Pak je to pro mě méně skličující. Jakmile sedím před svým notebookem, stanu se součástí tohoto světa a úplně zapomenu na skutečný svět, ve kterém jsem. Filozofie, které jsem vložil do první série, se přirozeně rozšiřují na druhou,“ řekl.

Poté popsal, co mohou fanoušci očekávat od nové řady. „Místo toho, abych se snažil naplnit očekávání diváků, myslel jsem jen na poslední chvíli, kdy se Gi-hun rozhodl nenastoupit do letadla a přemýšlel jsem o tom, co udělá,“ vysvětluje.

Foto: Noh Juhan / Netflix

„Přirozeně dojde k proudu událostí, které povedou až ke konci série. Zatím nemohu prozradit žádné podrobnosti, ale víte, že Seong Gi-hun se na konci první řady stal úplně novým člověkem, takže pokračování bude o tom, co tenhle nový Gi-hun udělá a jak se věci budou s novým typem postavy vyvíjet.“

Pokud jste ještě neviděli jihokorejské dystopické drama, které sleduje skupinu 456 soutěžících, kteří se účastní smrtící série dětských her se šancí vyhrát obrovskou sumu peněz, je na to ten správný čas.

Seriál se stal nejsledovanějším původním pořadem Netflixu všech dob s 111 miliony zhlédnutími za pouhých 28 dní.

Zdroje: The Hollywood Reporter, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.