Tajemství a lži: Polské komediální drama přinese divákům rozhodně víc smíchu než napětí

Eva Lenská
Foto: Netflix

Na Netflix míří osmidílný polský seriál Rodinné hry, který slibuje spoustu tajemství a lží. Můžeme se těšit na pokrytectví, neovladatelné vášně a primitivní pudy. A jelikož jde o komediální drama, tvůrci slibují, že také polechtáme své bránice. 

Již brzy se budeme moci podívat na polský seriál Rodinné hry (Gry rodzinne), který režíroval režisér Łukasz Ostalski podle scénáře Agnieszky Pilaszewské. Nepůjde o nic temného a výrazně dramatického, spíše můžeme očekávat lehkou komedii, která se skvěle hodí na závěr léta.

Veškerá zábava začne ve svatební den. Půvabná studentka medicíny Kaśka má spojit život s bohatým plastickým chirurgem Janem. V den obřadu si však rodiny mladého páru uvědomí, že vše, co je spojuje, jsou tajemství a lži, které se hromadí a čekají na odhalení.

Foto: Netflix

Hlavní hrdiny ztvárnili Eliza Rycembel a Bartosz Gelner. Do dalších rolí byli obsazeni Paweł Deląg, Marek Kalita, Izabela Kuna, Małgorzata Mikołajczak, Edyta Olszówka a Piotr Pacek. Poláky a milovníky polských seriálů obsazení nadchlo, tak uvidíme, jak se herci vypořádají s omyly, zradami, velkými vášněmi a spletitou pavučinou lží.

Seriál Rodinné hry si budete moci pustit na Netflixu 31. srpna.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.