Nový strhující hororový seriál o dívce v zrcadle zpochybňuje realitu

Foto: Quim Vives/Netflix

Netflix si na srpen pro své diváky připravil nový španělský hororový seriál The Girl in the Mirror (Dívka v zrcadle), který se ve španělštině jmenuje jednoduše po hlavní hrdince – Alma. Dostupný bude pro diváky streamovací platformy po celém světě.

Seriál, který vytvořil a režíroval Sergio G. Sánchez, sleduje Almu, která se probudí v nemocnici poté, co přežila nehodu autobusu, při níž zemřeli téměř všichni její spolužáci. Nepamatuje si incident ani svou minulost. Její dům je plný vzpomínek, které nejsou její, a amnézie i trauma jí způsobují noční děsy a představy, jež si nedokáže vysvětlit. Bude se snažit vyřešit záhadu kolem nehody a zároveň se bude snažit získat zpět svůj život a identitu.

Trailer nám ukazuje, jak se přeživší probouzí v nemocnici s obvázanými zraněními. Krátce na to vidíme, jak žádá své rodiče o další informace o tom, co se stalo v den nehody. Brzy však nabyde podezření, že lidé kolem ní nejsou upřímní.

Almu si zahrála herečka Mireia Oriol. Dále se v seriálu objeví herci jako Alex Villazán, Pol Monen, Claudia Roset, Elena Irureta, Javier Morgade, Nil Cardoner, María Caballero a Milena Smit.

The Girl in the Mirror je také první produkcí Netflixu natočenou v knížectví Asturias. Na seriálu se začalo pracovat v září 2020 a hotov byl v únoru 2021.

Na Netflixu od 19. srpna.

Zdroje: Collider, Moviesr

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.