10 nových filmů a seriálů, na které se můžete těšit v srpnu. Nebude chybět český dabing nebo titulky

Foto: Netflix

Další nálož skvělých novinek si pro své předplatitele přichystal Netflix na srpen. Těšit se můžete na mnoho skvělých filmů i seriálů, které budou dostupné s českým dabingem či titulky. Dorazí dva velice očekávané fantasy seriály, zabijácký thriller nebo řada romantických titulů. Na své si přijdou i mladí diváci, které jistě potěší pokračování příběhu indické středoškolačky Devi.

Nesváděj to na karmu

Sara (Aislinn Derbez) je frustrovaná módní návrhářka, která ze své smůly viní karmu. Kromě toho si myslí, že ji v dětství stihla kletba, a je přesvědčena, že za všechny její nezdary, může její mladší sestra Lucy (Renata Notni). Ta jí kdysi řekla, že si splní všechna její přání. Zatímco se snaží udržet nad vodou svůj obchůdek v Méridě, objeví se v jejím životě Aarón (Gil Cerezo), hudebník, který byl na střední škole její láskou a nejlepším přítelem. Mohlo by se zdát, že to karma vzdává a smůla se prolomí, ale chyba lávky! Lucy oznámí, že se bude vdávat, a jejím snoubencem je právě Aarón. Jak to nakonec dopadne se Sařinou smůlou a karmou, zjistíte 3. srpna na Netflixu.

Svatební sezóna

Půvabná Asha (Pallavi Sharda), která zrušila zasnoubení, nesedí v koutě, ale začíná znovu s tím, že se bude věnovat především práci. To se však nelíbí její matce, která je přesvědčena, že k dosažení trvalého štěstí potřebuje její dcera spíše manžela než úspěšnou kariéru. Otec s tím samozřejmě souhlasí, a tak zoufalá dcera nakonec podlehne a rozhodne se jít na rande s jistým Ravim (Suraj Sharma), se kterým bude muset navštívit všechny svatby, na které byli během svatební sezóny pozváni. Na tento romantický příběh se můžete těšit už 4. srpna.

Sandman

Existuje svět, kam se dostaneme, jenom když zavřeme oči a usneme – říká se mu Snění. A Pán snů Sandman (Tom Sturridge) tam umí zhmotnit naše nejhorší noční můry a představy. Když Sen nečekaně padne do zajetí, ve kterém stráví přes sto let, vyvolá jeho nepřítomnost dlouhou řadu událostí, které navždy promění svět spících i bdících. Sen se proto vydává na putování mezi světy i v čase a napravuje chyby, které udělal za dobu svojí dlouhé existence, musí znovu prozkoumat, kdo je přítel, a kdo nepřítel, a poznává taky nové bytosti – ať už kosmické nebo ze světa lidí. Na Netflixu bude seriál dostupný už od 5. srpna.

Carter

Svět je zamořen virem pocházejícím z demilitarizované zóny. Uprotřed pandemie, která zdevastovala Severní Koreu i USA, se probouzí mladý muž, jenž si nemůže vzpomenout na své jméno ani minulost. V hlavě má záhadné zařízení a v ústech smrtící bombu. Tajemný hlas v jeho hlavě mu sděluje, že se jmenuje Carter a že bude muset spasit svět. Mladík (Joo Won) nemůže pomýšlet na odpor. Pokud nebude spolupracovat a nezachrání dívenku (Kim Bo Min), která má v sobě protilátky proti viru, bomba v jeho puse vybuchne a lidstvo ztratí veškerou naději. Na Netflixu od 5. srpna.

Právě jsem zabil tátu

Třídílný dokumentární seriál Právě jsem zabil tátu se objeví na streamovací platformě 9. srpna a sleduje příběh tehdy 17letého Anthonyho Templeta, který zastřelil a zabil svého otce Burta. Případ se stal v červnu 2019. Anthony otce zastřelil poté, co se spolu pohádali kvůli mobilu, a když se objevila policie, vše přiznal. Burt údajně procházel Anthonyho telefon, aby zjistil, zda má nějaký kontakt se svou matkou a Burtovou bývalou manželkou Susan. Cílem seriálu je prozkoumat Anthonyho psychiku a zjistit, co ho k událostem z 3. června 2019 vedlo. A také se podívat blíže na jeho psychiku a smýšlení poté. Na Netflixu od 9. srpna.

Foto: Netflix

Zámek a klíč

Seriál Zámek a klíč sleduje rodinu Lockeových, kteří se po smrti hlavy rodiny Rendella stěhují do jeho rodného domu, kam je však nikdy předtím nevzal. Uvnitř něj děti objeví řadu magických klíčů, které by jim mohly pomoci odhalit tajemství smrti jejich otce. Každý klíč patří do jiného zámku, každý klíč má jinou schopnost. Schopnost klíče najít a slyšet jejich šeptání má však pouze nejmladší z rodiny, Bode Locke. Díky tomu děti objevují další a další klíče a odhalují jejich tajemství. Kromě toho ve studně probudí démona, který se snaží klíče ukrást. Ve středu 10. srpna nás čeká už poslední řada. Na Netflixu od 10. srpna.

Tenkrát poprvé

Tenkrát poprvé vypráví příběh indické američanky Devi (Maitreyi Ramakrishnan), studentky druhého ročníku střední školy. Devi musí den za dnem bojovat se svou rodinou a jejími indickými tradicemi, které ji všude provází, přestože se cítí být typickou Američankou, která nechce být svázaná tradicemi. O Devi se v průběhu prvních dvou sérií uchází dva spolužáci, kteří k ní mají své specifické pouto, ale kterým také velmi ublížila. Pletenec vztahů a situací se ve druhé řadě řádně zamotal a slibuje pokračování zajímavé rozuzlení. Čtvrtá řada přijde na Netflix už 12. srpna.

Žár v srdci

Poncho (Iván Amozurrutia) truchlí, protože přišel o bratra. Jeho otec ho nutí, aby se pustil do vyšetřování, protože si myslí, že synova smrt nějak souvisí nejen s místní hasičskou zbrojnicí, ale také se sériovým vrahem Ricardem (Eduardo Capetillo), jenž se údajně podílel na vraždě několika žen. Zmíněného vraha mají shodou okolností pustit z vězení. On se však nehodlá skrývat a míří přímo do hasičské zbrojnice v naději, že očistí své jméno. Z nějakého důvodu se mu podaří stát se šéfem hasičské stanice, přestože nikdo nevěří v jeho nevinu. Máte-li rádi ohnivé muže, půvabné ženy a spoustu nečekaných dějových zvratů, těšte se na 17. srpna, kdy bude seriál dostupný na Netflixu.

Z každého konce

Těsně před promocí na vysoké škole se Nataliin život rozdělí do dvou paralelních cest. V jedné otěhotní a jako mladá maminka musí zvládnout strasti i radosti těhotenství a mateřství v rodném Texasu. Ve druhé se přestěhuje do Los Angeles, aby se věnovala kariéře. Na obou cestách prožívá lásku, která jí změní život, léčí zlomené srdce a pomáhá objevovat sama sebe. Snímek o délce 110 minut bude na Netflixu dostupný 17. srpna.

Šťastně až do smrti

Christian a Leonora vypadají, že mají všechno. Vedou dokonalý život se svým synem, který byl nedávno po dlouhém období vážné nemoci prohlášen za zdravého. Jejich budoucnost se zdá být zářivá jako nebe bez mráčku, ale během večírku pořádaného Christianovou podnikatelskou společností si Leonora všimne, že její manžel flirtuje s mladší ženou, architektkou Xenií. V tu chvíli si uvědomí, že ji manžel možná opustí a hlavou jí běží spousta otázek: Dokázal by to? Jak by mohl opustit ženu, která se vzdala kariéry? Matku, která se vzdala všeho, aby se postarala o jejich syna a rodinu? Leonora se na místě rozhodne: ona nebude tou ženou, která skončí bez manžela. Zabrání tomu všemi dostupnými prostředky. Jenže Christian si také uvědomuje, že je v bezvýchodné situaci a dostane nápad, jak se žárlivé manželky zbavit. Napínavý thriller Šťastně až do smrti bude mít na Netflixu premiéru 26. srpna.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.