Žár v srdci: Mexický seriál z hasičské zbrojnice bude plný vášně, akce i nelítostných vražd

Eva Lenská
Foto: Netflix

Chybí vám mexické telenovely typu Esmeralda a Opravdová láska? Tak na ty raději zapomeňte, protože Netflix má pro vás něco mnohem pikantnějšího. Takovou pravou mexickou chilli papričku. Seriál Žár v srdci totiž slibuje akční podívanou plnou vášně, smyslnosti, vražd a ohně. 

Seriál Žár v srdci (Donde Hubo Fuego) vás teď v létě rozhodně neochladí. Odehrává se totiž v požární zbrojnici, kde není o oheň a plameny nouze. Ať už doopravdy, nebo jen pomyslně. V lákavém mexickém menu nebudou chybět intriky, vraždy, vášnivé románky a komplikované rodinné vztahy.

Seriál mají na svědomí Laura Marco a José Ignacio Valenzuela, který produkoval hned několik úspěšných krimi seriálů. Patří k nim i známá mexická série Kdo zabil Saru?, kterou můžete sledovat taktéž na Netflixu.

Foto: Netflix

Poncho (Iván Amozurrutia) truchlí, protože přišel o bratra. Jeho otec ho nutí, aby se pustil do vyšetřování, protože si myslí, že synova smrt nějak souvisí nejen s místní hasičskou zbrojnicí, ale také se sériovým vrahem Ricardem (Eduardo Capetillo), jenž se údajně podílel na vraždě několika žen.

Zmíněného vraha mají shodou okolností pustit z vězení. On se však nehodlá skrývat a míří přímo do hasičské zbrojnice v naději, že očistí své jméno. Z nějakého důvodu se mu podaří stát se šéfem hasičské stanice, přestože nikdo nevěří v jeho nevinu.

Děj se však nebude točit jen kolem vraždy, vyšetřování a zničené pověsti. Na řadu přijdou i ženy a vztahy plné smyslnosti a žhavých polibků. Poznáme například vdovu Glorii (Itatí Cantoralú) i krásnou hasičku Olívii (Esmeralda Pimentel).

Máte-li rádi ohnivé muže, půvabné ženy a spoustu nečekaných dějových zvratů, těšte se na 17. srpna, kdy bude seriál dostupný na Netflixu.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.