Interiérová designérka poradí, jak si vybudovat perfektní místnost pro sex

Foto: Netflix

Netflix chystá novou show nazvanou Jak se staví sex room (How to Build a Sex Room), kterou provádí interiérová designérka Melanie Rose specializující se na intimní prostory. Její klienti ji chválí a říkají jí „Mary Poppins sexuálních místností“.

Sexy renovační reality show bude mít na Netflixu premiéru 8. července. V upoutávce Melanie představuje koncept pořadu, v kterém divákům ukáže erotické domácí úpravy pro různé páry. V podstatě v jejich domovech vytváří luxusní místnosti určené k milování.

„Když lidé slyší slova „sexuální místnost“, soustředí se zejména na slovo „sexuální“, a představí si něco nechutného. Sexuální místnosti nejsou nechutné. Místností pro sex může být cokoli, od přepychové ložnice až po sklepení pod schody. Ale když je navrhnu, mohou to být krásné prostory,“ vysvětluje Melanie.

V upoutávce také můžeme nahlédnout do několika propracovaných a přepychových prostor. Interiérová designérka krátce předvádí krásně navržené intimní prostory, které pravidelně vytváří pro své klienty. Jeden pokoj – od dobře upravené ložnice po elegantní koupelnu – je působivější než ten druhý.

Na první pohled místnosti vypadají jako v luxusní nemovitosti, ale nezapomínejme, že má show Jak se staví sex room i sexy nádech. Ostatně, má to v názvu… Například za matnou černou vanou a plápolajícími plamínky svíček můžeme vidět zeď lemovanou sexuálními hračkami.

Melanie chce v pořadu demystifikovat zažité stereotypy a stigmata o sexuálních místnostech.

Foto: Netflix

Zdroje: Netflix, People

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.