Neskutečné realistické dorty nebo ty největší katastrofy: 5 nejlepších show o pečení

Anež Štefanová
Foto: Netflix

Protože dortíků a sladkostí není nikdy dost, a bodnou hlavně k odpolední kávě, připravili jsme si pro vás TOP 5 seriálů o dortech a sladkostech, které na Netflixu najdete s českými titulky.

Je to dort? (Is It Cake?)

Myslíte si, že přece nemůže být tak těžké rozeznat dort od předmětů, co dortem nejsou? Pak si určitě musíte pustit tuhle show, kde vás skvělí cukráři přesvědčí o opaku. Podaří se cukrářům obelstít porotu? A co vy, poznáte, jestli je to dort?

Foto: Netflix

Vypečená technika (Baking Impossible)

Že jde udělat dort tak, aby vypadal přesně jako nějaký předmět a dokázal diváka úplně zmást, to jsme se už přesvědčili. Vypečená technika tomu dává ale ještě úplně jiný rozměr, protože dorty nejen, že musí dobře chutnat, ale musí to být taky technicky plně funkční předměty, které musí projít přísnými testy. Tohle si nesmíte nechat ujít!

Foto: Netflix

Vypečená partička (Bake Squad)

Tahle show se sice od ostatních odlišuje tím, že není soutěží, ale i tady uvidíme, jak se cukráři zvládnou poprat s někdy až nerealistickými požadavky svých zákazníků. Podaří se jim všem plně vyhovět svým zákazníkům tak, aby byli spokojení?

Foto: Netflix

Nailed It!

Znáte takový ten pocit, když vás něco baví a jste do toho opravdu nadšení, ale moc vám to nejde? Tak přesně takto jsou na tom cukráři z této show. Zapomeňte na perfektní kopie kabelek a šicích strojů, jsou tu dortové katastrofy, jejichž tvorba ale nebude o nic míň vtipná, než u perfektních dortů.

Foto: Netflix

Cukrová horečka o Vánocích (Sugar Rush Christmas)

Sice je léto za dveřmi, ale vánoční cukroví se hodí vždycky a v létě chutná někdy ještě líp než o Vánocích. Stihnou cukráři v omezeném čase splnit úkoly a vytvořit vánoční dortíky?

Foto: Netflix
Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.