Svatba je peklo: Zamilovaný pár se těšil na krásný den, ten se ale rázem změnil v noční můru

Eva Lenská
Foto: Kakao TV

Zajímalo by vás, jak to chodí v Jižní Koreji, když se dva zamilovaní lidé chystají na svatbu? Svatební hostina, šaty, pozvánky, a hlavně obřadní síň. Ženich a nevěsta to vůbec nemají lehké. Takové přípravy se mnohdy dají nazvat i peklem. A právě o tom bude nový jihokorejský seriál na Netflixu.

Dvanáctidílný seriál Svatba je peklo (Welcome to Wedding Hell) vypráví o zamilovaném páru, který po třicítce připravuje svatbu. Ačkoli očekávají šťastný konec jako z pohádky, ukazuje se, že realita je jiná než představy, a přípravy na svatbu nejsou zas tak sladké.

Pohledný ženich Seo Joon Hyung (Lee Jin Wook) má dobrou práci a příjemnou povahu. Pokud jde o svatbu, rád se podvolí každému příkazu a přání své snoubenky. Přeje si luxusní a romantický obřad. Je to muž bez vady, tedy alespoň na první pohled.

Krásná nevěsta Kim Na Eun (Lee Yeon Hee) je chytrá, realistická a rozumná žena, která si buduje kariéru v jedné významné společnosti. Nejde jí jen o úžasné šaty a nezapomenutelnou svatbu, ale hlavně o efektivní budoucnost páru. Zpočátku si myslí, že svatební přípravy zvládne sama, brzy však je vyvedena z omylu.

Lee Jin Wook během rozhovoru pro Vogue Korea uvedl: „Během natáčení tohoto projektu jsem přemýšlel, jestli jsou události, které se v seriálu staly skutečné. Ale od lidí, kteří mají zkušenosti se svatbami, jsem slyšel, že ve skutečnosti se dějí ještě horší věci. Věřím, že se diváci dokážou vcítit do reality a příběh si vychutnají.

Svatební seriál bude na Netflixu k dispozici od 22. června.

Zdroj: Vogue Korea

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.