Jediná erotická nahrávka jí může zničit celou kariéru. Hlavní roli v seriálu Důvěrnost ztvárnila hvězda Papírového domu

Eva Lenská
Foto: DavidHerranz/Netflix

Španělské seriály jsou velmi oblíbené, tudíž se můžete směle těšit na další. Jmenuje se Důvěrnost a slibuje trochu pikantní téma. Půjde totiž o to, kde jsou hranice mezi tím, co patří do veřejného a co do soukromého života. Hlavní hrdinka vám bude povědomá. Zahrála si totiž Lisabon v Papírovém domě.

Španělský seriál Důvěrnost (Intimidad / Intimity), který se natáčel v Baskicku, napsaly Verónica Fernández a Laura Sarmiento. Hrají v něm herečky zvučných jmen: Itziar Ituño, Patricia López Arnaiz, Emma Suárez, Verónica Echegui, Ana Wagener a Yune Nogueiras.

Sexuální nahrávka političky se slibnou budoucností, která unikla do světa médií, je katalyzátorem příběhu, který vypráví o životech čtyř žen, jež jsou nuceny se pohybovat na tenké hranici mezi tím, co patří do veřejného a soukromého života. Kde jsou hranice naší intimity? Co se stane s našimi životy, když se naše soukromí stane předmětem rozhovorů všech? Právě na tyto otázky seriál odpovídá.

Foto: Netflix

Producentka a scenáristka Verónica Fernández pro Diez Minutos uvedla: „Život se změní v jediném okamžiku… v jediném kliknutí, ve zvuku odeslané zprávy. Váš soukromý život přestává být soukromý a stává se veřejným během několika milisekund. Někdo zmáčkne tlačítko a náhle spustí nekontrolovatelný hurikán. A vaše soukromí se jako epidemie šíří nezměrnou rychlostí z obrazovky na obrazovku. Bezbrannost, kterou tato nová doba vyvolává, a pocit, že hranice intimity a soukromí jsou pro mnohé neviditelné, jsou DNA této série.“

Seriál má 8 epizod, které si na Netflixu budete moci pustit 10. června.

Zdroj: Diez Minutos

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.