Klub matek: Jihokorejský seriál o pěti matkách, které řeší každodenní strasti a temná tajemství

Eva Lenská
Foto: JTBC

Netflix tentokrát přináší jihokorejský seriál, který je zaměřen na mateřství, přátelství a celé klubko různých emocí. Setkáme se s pěticí matek, které žijí v jedné čtvrti, a řeší nejen temná tajemství ale i velké životní zvraty.

Klub matek (Green Mothers’ Club) má 16 epizod a v Jižní Koreji měl premiéru 6. dubna. Zaujal mnoho žen, především matek. Natočila jej režisérka Ra Ha Na podle scénáře scenáristky Shin Yi Won. Na seriálu tedy pracovaly hlavně ženy, což bylo vzhledem k tématu velice přínosné.

Seriál zachycuje přátelství, mateřství a růst pěti matek, které se setkaly v komunitě základní školy a každá má nějaký komplex, který nedokáže překonat. Každá žije jinak, ale všechny přemýšlí o podstatě mateřství a řeší závist, temná tajemství a změny v životě.

Foto: JTBC

Lee Eun Pyo (Lee Yo Won), která studovala ve Francii estetiku, se často zaplétá do různých incidentů. Byun Chun Hee (Choo Ja Hyun) je velice populární, protože je krásná a navíc je studnicí informací. Seo Jin Ha (Kim Gyu Ri) má velmi pohledného manžela z ciziny a je zároveň rivalkou i kamarádkou Lee Eun Pyo. Kim Young Mi (Jang Hye Jin) si cení především citového vztahu se svým dítětem a Park Yun Joo (Joo Min Kyung) je uličnice, která toho pro vzdělání moc nedělá a vytváří akorát další zamotané příběhy.

Pokud máte rádi seriály o ženách a mateřství, můžete si Klub matek zapnout na Netflixu 3. června.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.