Láska a anarchie: Švédský seriál rozjíždí nevinnou flirtovací hru, která se brzy vymkne kontrole

Foto: Netflix

V listopadu 2020 Netflix vydal švédský seriál Láska a anarchie (Love & Anarchy / Kärlek & Anarki), v němž vdaná a úspěšná Sofie rozjede flirtovací hru se svým výrazně mladší kolegou.  Jejich počínání se však brzy vymkne kontrole a oba hlavní aktéři budou muset čelit důsledkům.

Osmidílný příběh plný romantiky a dramatických okamžiků se odehrává ve Stokholmu. Sofie Rydman (Ida Engvoll) je nezávislá konzultantka čerstvě najatá nakladatelstvím Lund & Lagerstedt, která zde má pomoci s digitalizací. Je ambiciózní, má dobře rozjetou kariéru, manžela a dvě děti.

V nové práci Sofie potká mladého IT technika Maxe (Björn Mosten), který jí ze začátku leze na nervy až do té doby, než ji tajně vyfotí během masturbace a začne ji “vydírat”. Jde však o velmi lehkou formu vydírání. Max chce, aby ho Sofie pozvala na oběd. Ta je z jeho přání překvapena a rozhodne se, že tentokrát dá úkol ona jemu.

Vše se rychle vyvine ve flirtovací hru, kdy si Sofie a Max navzájem dávají úkoly a předávají fant v podobě rudé rtěnky. Plnění výzev však nabírá na obrátkách, stejně jako důsledky jejich společného počínání.

Tato romantická komedie je odvážná, osvěžující a zábavná. Třešničkou na dortu je vzájemná chemie mezi Idou Engvoll a Björnem Mostenem, která dělá všechny scény uvěřitelnějšími a vtáhne vás do děje.

Zvuk i obraz jako v kině dostanete do svého obýváku od voix.cz. Navštivte showroom v Dušní 3 na Praze 1 a vyzkoušejte si na vlastní oči i uši audiovizuální řešení pro domácí kina od řešení pro obývák až po privátní kinosál. (reklamní sdělení)

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.