Jak dopadne milostný trojúhelník v seriálu Tenkrát poprvé se dozvíme už brzy. Třetí řada je za dveřmi

Petr Stoško
Foto: Netflix

O tom, že divácky oblíbený seriál Tenkrát poprvé bude mít čtyři řady jsme již informovali dříve. Ale až nyní se potvrdilo i to, že se třetí řada dostane na Netflix už toto léto. Pojďme si shrnout všechno, co o třetí řadě víme.

Mezi první a druhou sérií byla mezera téměř patnáct měsíců, tedy jen o dva měsíce delší než ta, která bude rozdělovat druhou a třetí řadu. Můžeme tedy očekávat, že finální čtvrtá série bude mít premiéru někdy na konci léta 2023.

První díl třetí řady vyjde už v pátek 12. srpna a můžeme se těšit na všechny staré známé z předchozích dvou řad, jelikož herecké obsazení by mělo být totožné.

Natáčení probíhalo od 29. listopadu 2021 do 18. února 2022. A i když bylo obnovení další řady oznámeno již 19. srpna, obecně se už po prvních dílech počítalo s tím, že Netflix další řady schválí. A právě ta čtvrtá bude i finální. Sama tvůrkyně seriálu, jíž je příběh Devi inspirován, si myslí, že bude skvělé, když seriál skončí na vrcholu.

Co do sledovanosti patřil seriál v roce 2020 a 2021 k těm nejpopulárnějším pořadům na Netflixu vůbec. Zápletka ještě není zcela známá, tak si musíme ještě nějakou chvíli počkat, než se zvědavě vrhneme do spekulací.

Zdroj: Whats On Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.