Adam Sandler po dlouhé době ve vážné roli: Trailer k očekávanému sportovnímu filmu je tady

Foto: Scott Yamano/Netflix

Netflix vydal trailer k očekávanému sportovnímu snímku s Adamem Sandlerem v hlavní roli. Životní trefa (Hustle) známého komika ukáže po delší době opět ve vážné dramatické roli. Jak ji herec ztvárnil, se dozvíme už v červnu.

Jak všichni dlouholetí fanoušci Sandmana vědí, když se Adam Sandler rozhodne přijmout dramatickou roli, bude to pravděpodobně dobrá role. Sportovní drama Netflixu Životní trefa od režiséra Jeremiaha Zagara vypadá, že by mohlo ukázat další ze Sandlerových hereckých talentů… a také jako film vytvořený pro fanoušky Philadelphie.

Ve filmu Životní trefa hraje Sandler Stanleyho Sugarmana, hledače talentů pro basketbalový tým Philadelphia 76ers. Basketbalový skaut, kterému se smůla lepí na paty, objeví hráče s jedinečným talentem a taky komplikovanou minulostí. Tím je Bo Cruz, kterého si zahrál útočník Utah Jazz Juancho Hernangómez.

Stanley nemá sice souhlas klubu, ale rozhodne se svoji hvězdu dostat do Států na vlastní pěst. A všemu navzdory oba nakonec dostanou poslední šanci ukázat, že koše pro ně nevisí příliš vysoko ani v NBA.

Trailer ukazuje, že má film Životní trefa potenciál k tomu, aby se zařadil mezi dobré sportovní snímky. Jestli tomu tak opravdu bude, uvidíme na Netflixu od 8. června.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.