Bylo oficiálně potvrzeno, o kom bude 3. řada Bridgertonových. Fanoušci knih jsou z toho zmatení

Eva Lenská
Foto: Liam Daniel/Netflix

Až doposud jsme nemohli stoprocentně tušit, kterého sourozence z velké rodiny Bridgertonových se bude týkat 3 řada. Nějaké nápovědy tu sice byly, ale nic oficiálního. Nyní je to však jisté. A teď můžete hádat, jestli jste tipovali správně!

O 3. řadě mluvila v minulosti nejen Simone Ashley, která ztvárnila Kate, ale i Nicola Coughlan, která hraje Penelope. Ashley tvrdila, že 3. řada bude právě o Colinovi a Penelope, ovšem Coughlan měla největší strach ze 4. řady, protože měla zato, že právě ta se bude týkat jejího milostného dobrodružství.

Ať už jste věřili jedné, nebo druhé, je to jedno, protože právě včera večer vypustila lady Whistledown do světa největší drb sezóny. Nicola Coughlan oznámila, že 3. řada regentské romance se zaměří na vztah mezi Penelope Featherington a její dlouholetou láskou Colinem Bridgertonem, jehož ztvárňuje britský herec Luke Newton.

Foto: Liam Daniel/Netflix

Pravda, fanoušci knih Julie Quinn jsou trochu zmatení, neboť 3. kniha byla věnována Benedictovi, ale fanoušci páru Polin jásají nadšením. Nicola Coughlan se o tom, že bude hlavní hrdinkou 3. řady dozvěděla přímo od Jesse Brownell, jedné z producentek seriálu. Nějakou dobu si na to zvykala, ale nyní jí už 3. řada s Colinem a Pen dává smysl.

„Mám pocit, že když uvidíte Penelope, jak se nad tím chlapem rozplývá ještě další řadu, budete si říkat: ‘Už se dejte dohromady!’ nebo ‘No tak, jdi dál a přenes se přes to’“, uvedla Coughlan pro Tudum. „Jess mluvila s Lukem a mnou v už průběhu 2. řady a myslím, že lidé budou naším příběhem opravdu posedlí. Věřím, že i fanoušci knih budou šťastní,“ dodala.

Stejně nadšený je i představitel Colina. „Miluju Polin,“ řekl rozjařeně přes Zoom hned po oznámení. „Tento pár sklízí tolik lásky, což přináší i určitý tlak, neboť jsou tu lidé, kteří jsou opravdu nadšení, že se náš příběh dostane do popředí. A mě to neskutečně hřeje.“

Foto: Liam Daniel/Netflix

Přesto si uvědomuje, že po 2. řadě si Colin zaslouží spíše pár políčků, protože když ho skupina mužů dávala dohromady s Penelope, odpověděl, že by ho ani ve snu nenapadlo se jí dvořit. Zamilovaná dívka to bohužel slyšela a zlomilo jí to srdce. Věřme však v nápravu! Newton soudí, že Colin tuhle hloupou poznámku pronesl jen tak ledabyle na večírku, kde se hodně pilo. Ve skutečnosti mu vždycky záleželo na tom, že je pro Pen důležitý. Největší překážkou je totiž to, že Colin v současné době na lásku vlastně vůbec nemyslí.

„Možná to byla jen výmluva, protože vůbec nehledá lásku,“ zapřemítal Newton. „Kdyby aktivně pobíhal venku a neustále hledal tu pravou, a ona by byla přímo před ním, byli byste ještě více frustrovaní. Možná se potřebuje soustředit spíše na lásku a romantiku, než na své obchodní aktivity nebo touhy po cestování.“

Foto: Liam Daniel/Netflix

Na tom bude určitě něco pravdy a my se během 3. řady dozvíme víc. Určitě nás také zajímá, zda se Penelope usmíří s Eloise. Teď tedy máme před sebou jen těšení a dlouhé čekání.

Zdroj: Tudum

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.