Hvězda Virgin River prozradila, kdy začne natáčení páté řady

Foto: Netflix

Hvězda Virgin River Alexandra Breckenridge sdílela pozitivní informace o budoucnosti seriálu, jehož fanoušci už netrpělivě čekají, kdy Netflix oznámí datum vydání další série.

V novém rozhovoru o své vedlejší roli Sophie v seriálu Tohle jsme my (This Is Us) 39letá herečka prozradila, že se k dramatu mohla vrátit pouze proto, že natáčení nejnovější řady Virgin River ještě nezačalo. Fanoušky však jistě potěší, že prozradila, kdy natáčení páté série začne – a není to tak daleko.

„Snažili se mě přimět, abych se vrátila od té doby, co jsem byla ve Virgin River. A pak to přišlo, když jsme měli začít v březnu natáčet pátou řadu Virgin River,“ řekla Glamour. „Ale ta se posunula nakonec na červenec.“

Foto: Netflix

Čtvrtá a pátá série Virgin River se měly původně točit za sebou.  Ale z nezveřejněných důvodů byla produkce po dokončení čtvrté řady zastavena. Herečka, která hraje v seriálu zdravotní sestru Mel Monroe, v lednu na svém Instagramu oznámila smutnou zprávu: „Měli jsme začít v březnu, ale posunulo se to. Nevím. Nevím. Doufám, že snad začneme v létě. Ve Vancouveru by bylo lepší natáčet v létě než v zimě.“

Navzdory zpoždění však mohou nyní fanoušci zajásat, protože nové epizody jsou na cestě. Čtvrtá série ještě nemá datum vydání, ale dá se předpokládat, že na Netflixu objeví někdy v tomto roce.

Třetí řada byla vydána v červenci 2021, takže by mohly nové díly přijít v podobnou dobu i letos.  

Zdroje: Instagram Alexandry Breckenridge, Glamour

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.