Netflix slaví nový nejsledovanější seriál. Porazil Stranger Things i Zaklínače

Foto: Netflix

Není to Zaklínač, Stranger Things ani Emily v Paříži. Nejsledovanějším anglicky mluvícím seriálem na Netflixu jsou Bridgertonovi. Druhá řada byla dokonce úspěšnější než první.

Stejně jako tomu bylo u první řady seriálu Bridgertonovi, těší se oblibě i pokračování, které se zaměřuje na vikomta Anthonyho Bridgertona a jeho vztah se svéráznou Kate Sharmou. Druhá řada historického romantického seriálu během prvních 28 dnů nasbírala 627,11 milionů hodin sledování. Díky tomu se Bridgertonovi stali se nejsledovanějším pořadem v angličtině v historii platformy. Nová série dokonce porazila i první řadu, kterou odsunula na druhé místo.

Jde však pouze o anglicky mluvící seriál. Na prvním místě celosvětově je stále samozřejmě Hra na oliheň, která si drží rekord s 1,65 miliardami hodin zhlédnutí za prvních 28 dní.

Za dvěma řadami Bridgertonových v anglicky mluvících seriálech pak třetí stupínek patří Stranger Things. Tento seriál se vrací 27. května, po téměř tříleté pauze, s poslední řadou. Podaří se mu sesadit alespoň jednu řadu Bridgertonových?

Foto: Colin Hutton/Netflix

Zdroj: Indie Wire

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Leonora Auren

    Seznam zobrazuje, že tento článek má tři komentáře. Chtěla jsem si je přečíst, protože mě zajímalo, jak moc jsou nezdvořilé. Asi hodně, když tu nejsou :-D

    1. Marta Kratochvílová

      Dobrý den, ty komentáře, které hlásí Seznam, najdete na Seznamu. Je jich tam dokonce 7 a najdete je zde: https://www.seznam.cz/komentare/16258606-netflix-slavi-novy-nejsledovanejsi-serial-porazil-stranger-things-i-zaklinace