10 nových seriálů, které na Netflixu najdete s českým dabingem. Nechybí dětský, krimi ani romantický

Foto: Bernard Walsh / Netflix

Obsahu s dabingem není na Netflixu nikdy dost. A proto jistě uvítáte několik tipů různých žánrů, na které se můžete podívat, pokud zrovna neholdujete titulkům. V seznamu nechybí seriál pro děti, romantické drama, krimi ani historický film. A co takhle dokument o ženském orgasmu?

Bridgertonovi

(Bridgerton)

Druhá série Bridgertonových, vydaná v letošním roce, byla natočena podle románu Vikomt, který mě miloval od Julie Quinn, a pojednává především o Anthonym Bridgertonovi, který by se měl konečně usadit. Nevěstu má sice vybranou, ale krev mu pije její sestra Kate, nejvlezlejší žena, jaká kdy navštívila londýnský taneční sál. Navzdory všeobecnému přesvědčení si je naprosto jistá, že napravení prostopášníci nejsou těmi nejlepšími manžely. A Anthony je jeden z největších sukničkářů a zhýralců široko daleko. Proto je odhodlaná svou sestru chránit. Neuvědomuje si však, že její vlastní srdce je také zranitelné. Podaří se jí charismatickému Anthonymu odolat?

Mozaika lží

(Piece of Her)

Příběh Mozaiky lží se odehrává na malém městě Georgia, kde brutální útok naruší poklidný život obyvatel. Tragická událost přiměje dceru změnit pohled na svou vždycky tak trochu tajemnou matku. V minisérii od producentů seriálů Sedmilhářky a Mělas to vědět, se matčina tajemství derou na povrch. Dcera se kvůli tomu vydá na útěk a snaží se pochopit, co se vlastně děje. V tom jí pomůže jedině složení střípků matčiny temné minulosti.

Démoni Krakova

(Krakowskie potwory/ Cracow Monsters)

Minulost jí prostě nedá spát. Spojí proto síly se záhadným profesorem a jeho nadanými studenty, kteří vyšetřují paranormální aktivity. A taky bojují s démony. Polský fantasy seriál je na Netflixu od 18. března a nabízí 8 dílů podívané.

Neskutečná Anna

(Inventing Anna)

Drama od tvůrců Bridgertonových, Neskutečná Anna, vypráví příběh Anny Delvey (aka Anna Sorokin), o které v roce 2018 psala ve svém článku „Jak Anna Delvey podvedla newyorksou smetánku“ novinářka Jessica Pressler. Uvidíme příběh Anny, která divoce utrácí peníze, užívá si života v luxusu plného spousty extravagantních večírků, výletů a módy. Ale také budeme svědky jejího podezřelého chování, podvádění lidí a okrádání je o peníze… Až nakonec přijde její pád! Hlavní roli si zde zahrála hvězda seriálu Ozrak a držitelka ceny Emmy, Julia Garner.

Žena v domě přes ulici od dívky v okně

(The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window)

Milovníky thrillerů a černého humoru čeká tak trochu mysteriózní parodie na všechny ty filmy o ženách, které se zbláznily a pod vlivem alkoholu a antidepresiv viděly vraždu. Anna je zklamaná životem a každý den je pro ni stejný. Sedí u okna, zapíjí léky vínem a sleduje, co se děje tam venku. Když se naproti přes ulici přistěhuje pohledný soused a jeho rozkošná dcera, začne vidět světlo na konci tunelu. Tedy až do chvíle, kdy se stane svědkem hrůzné vraždy. Otázkou však je, zda ke zločinu skutečně došlo, nebo je jen výplodem její bujné fantazie.

Lidské zdroje

(Human Resources)

Lidské zdroje jsou dlouho očekávaným spin-offem slavného Big Mouth. Kromě starých známých postav představuje seriál i několik nových. Koncept vysoce vulgární komedie má mnoho fanoušků po celém světě, což dokazuje i nevídaná oblíbenost slavných značek jako Městečko South Park, BoJack Horseman nebo již několikrát zmíněný Big Mouth.

Týme Zenko, do toho!

(Team Zenko Go)

Parta prima dětí, která ráda dělá dobré skutky? Naja, Ari, Ellie a Džex potají pomáhají ostatním a řeší problémy, na které ve svém městě narazí. Na vaše ratolesti čeká 12 24minutových epizod i s českým dabingem.

Vikingové: Valhalla

(Vikings: Valhalla)

Netflix se rozhodl využít popularity seriálu Vikingové a uvést spin-off Vikingové: Valhalla, který se odehrává více než 100 let po událostech jeho poslední řady. Vikingové volně vycházeli ze severských a islandských ság a zaměřovali se na Vikinga Ragnara Lothbroka a později také na životy členů jeho rodiny. Děj první řady začíná na začátku 11. století a vypráví o dobrodružství nejslavnějších Vikingů všech dob – průzkumníka Leifa Erikssona, jeho sestry Freydís Eiríksdóttir a severského prince Harald III. Norskéjo.

Pravidla rozkoše

(The Principles of Pleasure)

Seriál Pravidla rozkoše, který je na Netflixu dostupný od 22. března, vezme diváky na vzdělávací cestu o ženském potěšení. Prostřednictvím rozhovorů se sexuálními terapeuty, vědci a skutečnými lidmi si seriál Pravidla rozkoše klade za cíl rozptýlit nepravdy, soustředit se na sex-pozitivní ideologie a vybavit diváky jistotou a znalostmi, aby se nebáli upřednostňovat vlastní potěšení a klást na své protějšky nároky.

Cuphead na scénu!

The Cuphead Show!

Celý seriál se točí okolo impulzivního a mírně nafoukaného Cupheada, který se svým opatrným a poddajným bratrem Mugmanem tropí jednu vylomeninu za druhou. Oba se neustále dostávají do nebezpečných a vtipných situací, ze kterých se vždy musí nějak vymotat. Někdy se musí vypořádat se samotným ďáblem a jindy s dítětem, které je schopné zničit celý dům.

Zdroje: Netflix, Netflixer, ČSFD

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.