Netflix se snaží obsadit vévodkyni Kate do seriálu Koruna

Foto: Des Willie / Netflix

Vypadá to, že se v poslední šesté řadě seriálu Koruna (The Crown) objeví i vévodkyně Kate. Konec seriálu se totiž zaměří na období, v kterém se poznala s princem Williamem, když společně studovali na univerzitě.

Tvůrci seriálu Koruna údajně hledají herečku, která by ztvárnila vévodkyni z Cambridge pro šestou a poslední řadu úspěšného dramatu Netflixu. Podle The Daily Star se seriál nakonec ponoří do začátků vztahu prince Williama a Kate. Časové šesté řady se totiž zaměří na dobu, kdy se vévoda a vévodkyně poprvé setkali na univerzitě.

Očekává se však, že role Kate bude pouze velmi malá, protože se řada bude zaměřovat na vládu královny od konce 90. let do počátku 20. století. Zdroj The Daily Star navíc říká, že roli tvůrci obsadí pouze v případě, že najdou správnou osobu.

V současné době castingoví agenti hledají herce ve věku od 16 do 21 let, kteří mají ztvárnit prince Harryho a Williama v poslední sérii.

Pátá série Koruny přistane na Netflixu koncem roku 2022 a Dominic West, Elizabeth Debicki a Imelda Staunton se v ní ujmou rolí prince Charlese, Diany, princezny z Walesu a královny Alžběty.

Zdroj: Daily Star

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.