Filmové a seriálové novinky všech možných žánrů, na které se můžete podívat o víkendu

Foto: Laura Radford/Netflix

Víkend je tady, ale počasí zrovna příliš nepřeje. Místo výletění nebo práce na zahradě si ale můžete pustit něco zajímavého na Netflixu. Ať už sami nebo s celou rodinou. Máme pro vás výběr osmi novinek, které by vás mohly zaujmout. Věříme, že si mezi nimi vyberete to své.

V bublině

(The Bubble)

Snaží se dostat ven, spí spolu a nervově se hroutí. Herci a štáb akčního trháku se pokoušejí natočit jeho pokračování, zatímco tráví karanténu v luxusním hotelu. Nová komedie je na Netflixu dostupná od 1. dubna.

Poslední autobus

(The Last Bus)

Patra chytrých školáků se vydává na exkurzi, která jim změní život. Budou totiž zachraňovat lidstvo před armádou nemilosrdných dronů.

Důvěra se nevyplácí: Hon na krále kryptoměn

(Trust No One: The Hunt for the Crypto King)

Mladý zakladatel krachující burzy kryptoměn je zničehonic po smrti a rozzuření investoři se nemůžou zbavit dojmu, že na tom všem něco nehraje. Na Netflixu se toto dokumentární krimi objevilo už 30. března.

800 metrů

(800 Meters/800 Metros)

Španělská dokumentární minisérie 800 metrů se zaměřuje na teroristické útoky, které 17. srpna 2017 šokovaly Španělsko. Byly spáchané mladými lidmi integrovanými do místní společnosti. Jak se něco takového mohlo stát?

Apollo 10 1/2: Dítě kosmického věku

(Apollo 10½: A Space Age Childhood)

V tomto animovaném dramatu, které je nově dostupné na Netflixu, vypráví muž příběh, kdy byl jako desetiletý chlapec v Houstonu roku 1969. Nostalgické vzpomínky se prolínají s neuvěřitelným povídáním o cestě na Měsíc.

Proměna domácnosti: Vysněné bydlení

(Get Organized with The Home Edit)

Odbornice na proměnu domácnosti Clea a Joanna pomáhají hvězdám i obyčejným lidem vyřazovat, třídit a skladovat věci, aby jejich domovy prokoukly. V druhé řady seriálu, která vyšla 1. dubna, se objeví například herečka Drew Barrymore, modelka Winnie Harlow nebo herec Chris Pratt známý například z filmů Strážci galaxie a Avengers.

Battle Freestyle

Amalii je nadšená, že se taneční skupina, ve které tančí s Mikaelem, dostala na soutěž do Paříže. Rozhodí ji ale setkání s matkou, se kterou se vzájemně odcizily. Norský taneční film je na Netfliux k dispozici od 1. dubna.

Krupobití

(All Hail)

Argentinská komedie vypráví o meteorologovi, který nevaroval před krupobitím, které zničilo vše, co mu stálo v cestě. Nyní se slavný meteorolog vrací do rodného města, kde si brzy uvědomí, že chce žít úplně jinak.

Zdroje: Netflix, ČSFD, Whats On Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.