Animovaná řežba ve stylu Kung-fu pandy: Dlouho očekávaný seriál Králík samuraj: Usagiho sága vychází už tento měsíc

Petr Stoško
Foto: Netflix/ Courtesy of Netflix

Seriálová adaptace slavného komiksu Usagi Yojimbo od kreslíře Stana Sakaie byl ohlášen už v roce 2020. Komiks, který vychází již 35 let, je dobře známý i u nás, kde ho překládá a vydává nakladatelství Crew. A jeho seriálová verze přichází v dubnu na Netflix.

V seriálu Samurai Rabbit The Usagi Chronicles budeme sledovat příběh králíka Yuichiho, který je potomkem slavného bojovníka Miyamota Usagiho. Yuichiho se vydává do světa s cílem stát se opravdovým samurajem. Na jeho cestě ho bude doprovázet zlotřilý lovec odměn, mazaný ninja, kapsář a domácí ještěrka. Yuichiho se se svou partou vydávají do jiných dimenzí, kde se hodlá stát nejlepším samurajem.

„Je úžasné rozšířit Usagiho universum s tolika talentovanými lidmi. Pracuji s úžasným týmem a moc se těším, až uvidím Usagiho na obrazovce. Děkuji všem skvělým fanouškům, přátelům a rodině za jejich podporu a povzbuzení v posledních 35 letech,“ řekl po oznámení seriálu Stan Sakai. V hlavních rolích se objeví Darren Barnet, Shelby Rabara, Aleks Le a Mallory Low. Plánované datum premiéry je 28. dubna 2022.

Zdroj: Netflix, Whats On Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.