Do pokračování Hry na oliheň se možná vrátí postava, která v první řadě zemřela

Foto: Noh Juhan / Netflix

Tvůrce jihokorejského seriálu Hra na oliheň (Squid Game) Hwang Don-hyuk řekl, že je možné, že se v pokračování vrátí jedna z postav, která v první řadě zemřela. Měla by jí být HoYeon Jung.

HoYeon Jung možná ještě není úplně mimo vesmír Squid Game. Když minulý víkend autor a režisér Hwang Don-hyuk mluvil v rozhovoru pro Deadline na červeném koberci PGA Awards o druhé sérii, odhalil, že není úplně proti tomu, aby se některé zesnulé postavy seriálu vrátily zpět.

„Většina z nich je mrtvá. Ale zkusím udělat něco, abych je vrátil do druhé série,“ řekl a ukázal na HoYeon Jung, která byla během rozhovoru vedle něj. „Řekněme, že má možná dvojče, no uvidíme.“ Herečka pak vtipně dodala: „Mohla bych změnit barvu vlasů. Nebo udělejme něco jako plastickou operaci.“

Hwang již dříve potvrdil, že jedná s Netflixem o druhé a třetí sérii seriálu, který se stal po svém debutu v roce 2021 s více než 111 miliony diváků největším hitem streamovací služby.

Foto: Noh Juhan / Netflix

Korejský thriller o přežití sleduje 456 jednotlivců, kteří se rozhodli soutěžit v sérii dětských her o peněžní odměnu 40 milionů dolarů, jež by je zbavila dluhů. Ale prohra má pro soutěžící smrtelné následky.

Režisér také dle magazínu Deadline řekl, že do pokračování zvažuje více skvělých her. „To je zatím vše, co mohu říci. Stále sbírám nápady pro druhou sérii. Ještě jsem ani nezačal psát,“ uvedl.

Zdroje: Deadline, People

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.