Seriál Tenkrát poprvé se dočká dalších řad. Třetí přijde ještě letos

Petr Stoško
Foto: Netflix/ Isabella B. Vosmikova

Po úspěšné druhé sérii, která navíc skončila velmi otevřeně, se již brzy můžeme těšit na pokračování v podobě třetí a čtvrté řady. Seriál tak rozplete už tak dost zamotaný milostný trojúhelník mezi Devi, Benem a Paxtonem.

Tenkrát poprvé vypráví příběh indické američanky Devi (Maitreyi Ramakrishnan), studentky druhého ročníku střední školy. Devi musí den za dnem bojovat se svou rodinou a jejími indickými tradicemi, které ji všude provází, přestože se cítí být typickou Američankou, která nechce být svázaná tradicemi.

O Devi se v průběhu prvních dvou sérií uchází dva spolužáci, kteří k ní mají své specifické pouto, ale kterým také velmi ublížila. Pletenec vztahů a situací se ve druhé řadě řádně zamotal a slibuje pokračování zajímavé rozuzlení.

Scénáristé Mindy Kaling a Lang Fisher oznámili světu, že se třetí řada vrátí na Netflix již v létě tohoto roku. Rovněž byla schválena i řada čtvrtá, která bude poslední a uzavře tak celý příběh okolo Devi.

Výkonná ředitelka Netflixu Bela Bajaria vyjádřila své nadšení při oznámení dalších dvou sérií, kde budou moct dovyprávět krásný příběh plný spanilé romantiky a veselého dobrodružství. Poslední čtvrtá řada je v plánu na rok 2023, ale na přesnější datum vydání si budeme muset ještě počkat.

Zdroje: Netflix, Whats On Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.