5. série Elity se blíží: Objeví se v ní nové postavy. A možná vyplave i jedna mrtvola

Foto: Netflix

Netflix před pár dny oznámil datum premiéry 5. série španělského seriálu Elita (Elite). Fanoušci se jí dočkají už 8. dubna. K obsazení se připojí také několik nových tváří. Jakou záhadu budou na elitní škole v Madridu studenti řešit tentokrát?

Pozor, následující text obsahuje spoilery k předchozím řadám!!!

Každá sezóna Elite má jiné tajemství. Celá první řada byla o tom, kdo zabil Marinu, druhá série se zaměřila na zmizení Samuela a ve třetí jsme zjišťovali, kdo zabil Pola. Další série přinesla několik nových postav včetně ředitele školy a jeho tří dětí. Tentokrát jsme zjišťovali, kdo napadl Ari.

Není přesně jasné, co pro nás Elita chystá v dalším pokračování, ale jedna věc je jistá: čeká nás další chaos. A také se trochu změní obsazení. Ester Expósito (Carla), Danna Paola (Lu), Álvaro Rico (Polo), Mina El Hammani (Nadia) a Jorge López (Valerio) opustili seriál na konci třetí série, protože jejich postavy odešly ze školy. Ačkoli Mina se na krátko objevila znovu ve 4. řadě.

Ve čtvrté sérii si role i poslední ročník zopakovali Itzan Escamilla (Samuel), Miguel Bernardeau (Guzmán), Arón Piper (Ander), Omar Shana (Omar) a Claudia Salas (Rebeka). Objevily se ale i noví studenti – Manu Rios (Patrick), Pol Granch (Phillipe), Carla Díaz (Ari) a Martina Cariddi (Mencía) – kteří pořádně zamíchali kartami.

Vypadá to, že se v pokračování vrátí skoro všichni, protože poslední série skončila v polovině školního roku. Arón a Miguel se však pravděpodobně do seriálu nevrátí, protože Guzmán a Ander na konci odešli. Ale kdo ví…

Netflix před nějakou dobou odhalil, že se k obsazení připojí herci Álvaro de Juana, Carmen Arrufat, Ana Bokesa, Alex Pastrana, Ander Puig, argentinská herečka Valentina Zenere a brazilský herec André Lamoglia. Dále bylo oznámeno, že si v Elitě zahraje také francouzský herec Adam Nourou jako student jménem Eric.

Zatím není jasné, zda budou noví studenti ve stejném školním roce jako zbytek obsazení. Nakonec smlouvu na natáčení podepsala i herečka Isabel Garrido.

Vzhledem k tomu, že Armando je mrtvý a Mencía tím pádem už není v nebezpečí, mohla by se pátá série zaměřit na zcela novou záhadu. Pokud se však na dně jezera najde Armandovo mrtvé tělo, všechny postavy by mohla začít vyslýchat policie. A kdo ví, Guzmán a Ander by se mohli možná vrátit zpět do Madridu. Zvláště když ten, kdo zabil Armanda, byl právě Guzmán.

Samuel a Ari by zase mohli konečně začít randit, když už Guzmán není za scéně. Omar, Cayetana a Patrick by si mohli najít nové partnery.

Jak to ale všechno nakonec bude, na to si budeme muset počkat do 8. dubna.

Zdroje: Netflix, Instagram Elite, Formula TV, Pop Buz

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.