Šla na rande naslepo a dostala žádost o ruku od svého šéfa. Jihokorejský seriál Obchodní návrh ale nebude jen o romantice

Eva Lenská
Foto: SBS

Už jste někdy řešili vztah na pracovišti? V seriálu Obchodní návrh si navíc užijete i vztah z rozumu a vydávání se za někoho jiného. A aby toho nebylo málo, budou se řešit i traumata z minulosti.

Jihokorejci si pro nás na jaro připravili dvanáctidílný romantický seriál, jenž se jmenuje Obchodní návrh (Business Proposal). Podle webového komiksu jej natočil režisér Park Seon Ho.

Shin Ha Ri (Kim Sejeong) je svobodná mladá žena, která pracuje pro jednu společnost. Je platonicky zamilovaná do svého kamaráda, ale on její city neopětuje. Když ji kamarádka požádá, aby šla místo ní na rande naslepo, která jsou v Jižní Koreji velmi populární, jde a snaží se dělat všechno proto, aby ji domluvený protějšek odmítl. Jaké je její překvapení, když na schůzku přijde její šéf.

Foto: SBS

Kang Tae Mu (Ahn Hyo Seop) je generálním ředitelem společnosti, kterou založil jeho dědeček. Coby šílený workoholik nemá na vztahy vůbec čas a aby mu rodina dala pokoj s domluvenými schůzkami, rozhodne se, že se ožení s další ženou, kterou potká na rande naslepo. Tou ženou je Shin Ha Ri, která se vydává se za svou kamarádku Jin Young Seo. Žádost o ruku ji rozhodně překvapí.

Budou si ti dva nakonec rozumět? Zvládnou vztah z rozumu a podaří se hlavnímu hrdinovi překonat trauma z minulosti? Jihokorejské romantické seriály bývají plné zápletek, klišé, velkých romantických gest i nedorozumění. Určitě nás čeká skvěle namíchaný koktejl emocí.

Obchodní návrh bude Netflix servírovat po dílech od 4. dubna.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.