Poslední řada Gangů z Birminghamu brzy dorazí na Netflix. Bylo zveřejněno datum premiéry

Foto: Netflix

Fantastické britské drama je i nadále jedním z nejlepších počinů Netflixu. Už 6. série Gangů z Birminghamu (Peaky Blinders) dorazila nedávno do Spojeného království. Kdy bude ale dostupná pro diváky Netflixu u nás?

Drama z 20. let pojednávající o rodině gangsterů v Birminghamu v Anglii bylo poprvé vysíláno na BBC, ale Netflix se stal jeho mezinárodním distributorem, a tak se stal seriál populárním po celém světě včetně České republiky.

Nová série se začala vysílat na BBC ve Velké Británii 27. února. Opět platí, že nebude na Netflixu, dokud nebude ukončené vysílání na BBC ve Spojeném království. Předchozí 5. série přišla na Netflix 4. října 2019, což bylo zhruba tři týdny po datu vysílání ve Spojeném království.

Na základě dřívějších poznatků jsme mohli předpokládat, že by měla být 6. série dostupná na Netflixu mimo Spojené království přibližně koncem května 2022. Nyní můžeme potvrdit, že se fanoušci tohoto seriálu dočkají 10. června 2022.

Pozor, následující text obsahuje spoilery!

V 5. sérii, která sestávala ze šesti epizod, se Shelbyovi ​​potýkají s krachem akciového trhu v roce 1929. Tommy čelí novým hrozbám ze strany mladších rodinných příslušníků a fašistických rivalů. Pátá série skončila po bouřlivých událostech poměrně napínavě. V šesté sérii zjistíme, zda Tommy zemře. A zabije se sám? Měli bychom také zjistit, kdo ho nakonec zradil.

Zdroje: Netflix, Whats On Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.