Velké finále seriálu Ozark má trailer i datum premiéry. Předčí Perníkového tátu?

Foto: Steve Dietl / Netflix

První část poslední série Ozark, která vyšla 21. ledna 2022, byla jedním z nejlepších seriálových počinů, jaké jsme na Netflixu mohli vidět. Streamovací gigant se rozhodl čtvrtou řadu vydat ve dvou částech. Té druhé už se dočkáme velice brzy!

Díky žánru, podobným příběhovým rysům i vysoké kvalitě je thriller Ozark brán jako nástupce oceňovaného Perníkového táty (Breaking Bad). Do konce jeho čtvrté řady zbývá sedm epizod. Fanoušci už se nemohou dočkat, co je čeká dál.

Každá série jednoho z nejúspěšnějších seriálů Netflixu šla od úspěchu k úspěchu a ruku v ruce s tím výkony herců. Nyní Netflix na YouTube zveřejnil upoutávku s oznámením data vydání posledních epizod. Dočkáme se jich v pátek 29. dubna 2022.

POZOR! Následující text obsahuje spoilery!!!

Netflix slibuje nejdramatičtější díly, jaké jsme kdy viděli. Když Ruth našla mrtvoly Darlene a svého bratrance Wyatta, zuří a chce se pomstít. Zpočátku si myslela, že za vraždami stojí Frank Jr., brzy se dozvěděla, že je za vše ve skutečnosti zodpovědný Javi.

Varovala Martyho a Wendy, že jediný způsob, jak ji mohou zastavit v zabití Javiho, je zabít ji samotnou. Pokud se jí však podaří ho najít a zabít, naruší to dohodu mezi kartelem Navarro a FBI, což může mít nezamýšlené důsledky pro všechny zúčastněné strany.

Ale varují Marty a Wendy Javiho a FBI? Nebo využijí příležitost k tomu, aby se navždy dostali z kartelu Navarro?

Foto: Netflix
Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.