Korejská verze Hry o trůny: Fanoušci Arthdalské kroniky se konečně dočkají 2. řady

Eva Lenská
Foto: Netflix

Všichni, kdo si oblíbili jihokorejský seriál Arthdalská kronika, jenž trochu připomíná Hru o trůny, se mohou radovat, protože byly konečně vyslyšeny jejich prosby. Bude se točit pokračování!

První série seriálu Arthdalská kronika měla premiéru v červnu roku 2019, což už je nějaká doba. Konec série jasně napovídal, že se plánuje pokračování a musí se zodpovědět celá řada nezodpovězených otázek, nicméně dlouho se nic nedělo. Mohla za to i celosvětová pandemie covid-19.

Nyní je vše na dobré cestě! Všechny ty petice a proby o 2. řadu byly konečně vyslyšeny a produkční společnost Studio Dragon oficiálně oznámila, že očekávaná druhá série se začne natáčet ještě letos.

Scénář budou mít na starosti Kim Young Hyun a Park Sang Yeon, kteří napsali první sérii. Režie se ujme režisér Kim Kwang Sik, který natočil filmy The Great Battle a My Dear Desperado.

Pokud vás zajímá obsazení, tak vám toho mnoho nepovíme. V tomto ohledu zatím nebylo nic potvrzeno. V první sérii si zahráli Song Joong Ki, Jang Dong Gun, Kim Ji Won a Kim Ok Bin. Určitě vás tedy zajímá, jestli si své role zopakují a zda se k nim přidají další herci. Bylo by to skvělé, musíme si však počkat na vyjádření produkce.

Zdroj: Naver

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.