10 animáků, které jsou na Netflixu s českým dabingem

Foto: DreamWorks SKG

Že není na Netflixu dost obsahu pro děti s českým dabingem? Na výběr je toho víc než dost. Máme pro vás várku 10 známějších i méně známých animovaných titulů, na které se mohou podívat nejen děti. Tak příjemnou podívanou!

Madagaskar

Newyorská zoo je domovem pro čtyři skvělé kamarády. Největší hvězdou mezi nimi je lev Alex, dále do party patří těžkotonážní hrošice Glorie, žirafí hypochondr Melman a zebra jménem Marty. Společně se rozhodnou utéct ze zoo a vydat se do divočiny. Doputují až na Madagaskar, kde je čeká pořádné dobrodružství.

Tajný život mazlíčků

Co dělají vaši čtyřnozí miláčci, když nejste doma? Odpověď na otázku, kterou se trápí každý kočičkář a pejskař, najdete v animované komediální lahůdce Tajný život mazlíčků. Max a Katie jsou spřízněné duše, ti naprosto nejlepší kámoši na světě. Co na tom, že Max je pes a Katie člověk? Kdyby se Katie každý den na dlouhé hodiny neztrácela a nenechávala Maxe samotného v jejich bytě, byl by nejspokojenější hafan pod sluncem. Takhle to aspoň platilo do té doby, než si Katie přivedla z útulku chlupaté psí monstrum jménem Baron a rozhodla se, že od té chvíle budou žít ve třech.

Cuphead na scénu!

Dlouho očekávaná adaptace slavné hry Cuphead z roku 2017, která byla ve stylu starých animáků od Walta Disneyho je konečně na Netflixu. Hra omámila všechny hráče svou pekelně těžkou obtížností, ale její úspěch byl tak velký, že veřejnost dlouho poptávala seriálové zpracování. V seriálu můžeme sledovat počínání modrého a červeného šálku. Ty se budou snažit utéct od samotného ďábla a jeho přisluhovačů. Seriál cílí hlavně na děti.

Zpátky do divočiny

Skupina nejnebezpečnějších australských tvorů, unavená životem v Domě plazů v zoo, kde na ně lidé zírají jako na monstra, plánuje odvážný útěk na místo, kde zapadnou, aniž by byli souzeni za své šupiny a tesáky. V čele skupiny je Maddie, jedovatý had se zlatým srdcem, který se spojí se sebevědomou ještěrkou Thorny Devil Zoe, zamilovaným chlupatým pavoukem Frankem a citlivým štírem Nigelem. Když se k jejich útěku ještě nečekaně připojí roztomilá, ale otravná koala, nemají jinou možnost než ji vzít s sebou. Tak začíná vzrušující a veselý výlet napříč Austrálií, kde je zvířecí gang pronásledován ošetřovatelem Chazem.

Riverdance: Animované dobrodružství

Animovaný fantasy film Riverdance: Animované dobrodružství (Riverdance: The Animated Adventure) nabízí 93 minut dobrodružství mladého Ira a dívky ze Španělska. Mladý Keegan prožil smutnou ztrátu. Se španělskou parťačkou Moyou putují do mýtického světa Megaloceros Giganteus, který je učí oceňovat Riverdance jako oslavu života. Společně s kouzelným stádem duchů jelenů pak díky tanci zvládnou nebezpečné i beznadějné situace.

Robin není myš

Vajíčko, s malou Robin uvnitř, nešťastně vypadne z hnízda a zakutálí se na skládku. Adoptuje ji myší rodina, která se živí krádežemi. Robin se do rodinného podniku také zapojí, ale zjišťuje, že její lupičské schopnosti nejsou tak dobré jako schopnosti ostatních myšek. Rozhodne se proto zorganizovat velkou loupež a dokázat tím, že si zaslouží své místo v myším klanu. Vydává se ale nejen na loupež, ale především na cestu za sebepoznáním.

Maya a tři bojovníci

Příběh nás zavede do oblasti Mezoameriky, kde Maya, místní princezna bojovnice, oslavuje patnácté narozeniny. Maya si ale neužívá klidu moc dlouho, jelikož jí bohové z podsvětí oznámí, že musí platit za všechny hříchy své rodiny. Pokud odmítne, tak pomstychtiví bohové zničí svět. Maya se proto vydává naplnit proroctví o dalších třech bojovnících, kteří jí pomůžou bohy porazit.

Rodina na baterky

Nesmírně talentovaná, leč trochu samotářská Katie je přijata na vysokou školu svých snů. Plány na odlet jí však překazí její táta Rick, svérázný milovník přírody, který rozhodne, že spolu se zbytkem rodiny Katie na vysokou školu odvezou, aby se ještě naposledy vzájemně užili. Plány Mitchellových však překazí nenadálá vzpoura spotřebičů. Zakladatel technologického gigantu PAL Labs, Mark Bowman, uvádí na trh nové pohyblivé osobní roboty, kteří během přehlídky povstanou proti lidstvu pod vedením tajemné vůdkyně. Roboti se snaží dostat lidstvo pod svou kontrolu a dysfunkční rodina Mitchellových se bude muset stmelit a pokusit se roboty zastavit.

Croodsovi

Croodsovi jsou pravěká rodina, která přežívá jen díky pevně stanoveným pravidlům a ochraně taťky Gruga. Tato pravidla sice rodinu chrání, ale zároveň zakazují všechno zajímavé a zábavné – to si aspoň myslí dospívající dcera Iška, která má tendence pořád běhat venku, vzhlížet ke slunci a dělat podobné nesmysly. Díky tomu se seznámí s mladým chlapcem, který dlouhou dobu přežívá sám a je geniálním vynálezcem. Mladík Išce sdělí, že oblast, kde momentálně žijí, se chýlí k zániku a všichni by ji měli opustit. Brzy se jeho slova začnou naplňovat a Išce nezbývá, než pokusit se přemluvit svého tvrdohlavého otce k opuštění jeskyně a odchodu pryč. Během putování rodinka čelí všemožným nebezpečím a je tak nucena naučit se přizpůsobovat novinkám.

7 trpaslíků

Špunťa, nejmladší ze sedmi trpaslíků, nešťastnou náhodou píchnul princeznu Růženku do prstu než hodiny na oslavě jejích 18. narozenin odbily půlnoc. Tím naplnil kletbu zlé čarodějnice Dellamorty. Touto drobností totiž poslal celé království do staletí trvajícího spánku. On a jeho šest kamarádů musí stůj co stůj chybu napravit polibkem z pravé lásky. Trpaslíci vědí, že Růženka miluje Jacka. On jediný ji může probudit ze zakletí. Jenže Jack je momentálně ve spárech děsivého draka. Ten, jak všichni vědí, sídlí v pevnosti mocné Dellamorty. Sedm statečných sebere odvahu a neohroženě se vydávají Jacka osvobodit. A jako v každé správné pohádce na malé hrdiny čeká mnoho nástrah a dobrodružství.

Zdroje: Netflix, CinemArt, TV Prima, ČSFD, Falcon, TV Nova, Bioscop

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.