Po Sexu ve městě a Emily v Paříži se s dalšími díly vrací i Sladké magnólie

Foto: Richard Ducree / Netflix

Ženské romantické drama Sladké magnólie (Sweet Magnolias) přichází s druhou řadou. Příběh o poutu mezi třemi ženami, které čelí svým jedinečným výzvám, bude na Netflixu pokračovat už 4. února.

Pokud patříte mezi fanoušky Sexu ve městě nebo Emily v Paříži, určitě nesmíte prošvihnout tento americký seriál plný ženských hormonů, radostí i problémů. A pokud jste první řadu již viděli, určitě vás zajímá, na co se můžeme těšit v té druhé. Navíc, když posledních 10 minut první řady bylo poměrně dramatických.

Následující řádky obsahují spoilery!

Kyle měla autonehodu a momentálně je v bezvědomí. Nikdy však nebylo odhaleno, kdo byl jejím spolujezdcem. Takže to je první věc, kterou se chceme z druhé řady dozvědět. Na druhé straně je tu Maddie, které bývalý partner navrhl, aby dali svému vztahu ještě jednu šanci. A nakonec je tu Helen, která se právě rozešla se svým přítelem. Stále ale zoufale touží po dítěti.

Jak budou příběhy tří kamarádek pokračovat, to zjistíme už 4. února. První upoutávku k druhé sérii vydal Netflix 21. ledna 2022 s popiskem: „Naše magnólie jsou zpět s další sérií plnou rodiny, přátelství, víry a margarit.“

Seriál je založen na sérii románů, která zahrnuje celkem 11 knih. Uvidíme tedy, zda se dočkáme i dalších sérií. Zdrojového materiálu od Sheryll Woods je totiž rozhodně dost. Ale jak přesně se seriál od Netflixu drží své předlohy, se teprve uvidí.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.