Seriál Žít jako zlatá rybka líčí příběhy žen, které si zahrávají s nevěrou

Eva Lenská
Foto: Netflix

Na Netflix míří další japonský seriál s názvem Žít jako zlatá rybka. Byl natočen podle populárního webového komiksu Kingyo Tsuma a zaujme především ženy.

Japonský seriál Žít jako zlatá rybka (Fishbowl Wives, Kingyo Tsuma) natočili Michiko Namiki, Hiroaki Matsuyama z Fuji TV a Aya Narakino. O scénář, vycházející z webového komiksu od Kurosawy R., se postarali Fumi Tsubota, Tomomi Matoba a Miyako Koshikawa.

Sakura Hiraga (Ryoko Shinohara), která žije v nejvyšším patře výškové budovy s výhledem na městskou část s tradiční atmosférou, se po něhodě provdá za majitele salonu krásy. Její život se zdá být okouzlující a všichni známí jí závidí. Když je však sama, srdce se jí naplní smutkem. Zpočátku svého chotě zbožňovala, ale nyní čelí ošklivým slovům a fyzickému napadání.

Ačkoli ji manžel týrá, není schopná jej opustit a nějak svou náročnou situaci řešit. Připadá si jako rybka v akváriu. Jednoho dne se ale díky zlaté rybce seznámí s mužem, který ji přijímá takovou, jaká je. Jde o lásku na jednu noc, nebo je to osud? Zajímavé je, že v domě je dalších pět žen, které jsou v podobné situaci jako ona. Jak si všechny poradí s nevěrou?

Kromě Ryoko Shinohary si v desetidílném seriálu zahráli Takanori Iwata, Masanobu Ando, Wakana Matsumoto, Kyoko Hasegawa, Shizuka Nakamura, Atsuhiro Inukai a Yuki Kubota.

Na Netflixu má seriál premiéru 14. února.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.