Seriál Vikingové: Valhalla přichází s krvavou upoutávkou. Premiéry se dočkáme už v únoru

Foto: Bernard Walsh/Netflix

Netflix své fanoušky vábí na spin-off ságy Vikingové, který v roce 2020 skončil šestou řadou. Jeho premiéry se dočkáme už hodně brzy. Zatím nás může alespoň navnadit krvavý teaser s drsnou bitvou.

Netflix se rozhodl využít popularity seriálu Vikingové a uvést spin-off Vikingové: Valhalla (Vikings: Valhalla), který se odehrává více než 100 let po událostech jeho poslední řady. Vikingové volně vycházeli ze severských a islandských ság a zaměřovali se na Vikinga Ragnara Lothbroka a později také na životy členů jeho rodiny.

Foto: Bernard Walsh/Netflix

Děj první řady Vikingové: Valhalla začíná na začátku 11. století a vypráví o dobrodružství nejslavnějších Vikingů všech dob – průzkumníka Leifa Erikssona (Sam Corlett), jeho sestry Freydís Eiríksdóttir (Frida Gustavsson) a severského prince Haraldu III. Norskéjo (Leo Suter).

Ponurá upoutávka na spin-off slavného seriálu, který původně běžel šest sezón mezi lety 2013 a 2020 na History Channel, ukazuje krvavé bitvy, vikingské lodě a vášnivé projevy vikingských vůdců uprostřed války.

V seriálu násilně vrcholí napětí mezi Vikingy a anglickými králi a začíná epická cesta přes oceány a krvavá bojiště.

Seriál Vikingové: Valhalla dospěje k dalšímu krvavému rozuzlení 25. února 2022.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.