5 seriálů plných lechtivých scén, které si můžete pustit dnes večer

Foto: Netflix

Máte chuť si dnes večer pustit něco trochu žhavějšího, ale docházejí vám nápady? Máme pro vás výběr pěti seriálů, kde není o lechtivé scény nouze, a které vám jistě zpříjemní zimní večery.

Ona to musí mít

(She’s Gotta Have It)

Nola Darling (DeWanda Wise), je umělkyně a moderní žena, která nehodlá žít podle ničích šablon. To se rozhodně projevuje i v jejím sexuálním životě vzhledem k tomu, že vede najednou tři vztahy se třemi diametrálně rozdílnými muži. Dají se ale všechny najednou udržet? Na to odpovídá režisér Spike Lee v seriálu, který je remakem jednoho z jeho prvních filmů Ona to musí mít z roku 1986.

Easy

V téhle pestré antologii s hvězdným obsazením sledujeme osudy obyvatel Chicaga, kteří se prodírají moderním bludištěm lásky, sexu, technologií a kultury. Seriál má tři série, které jsou plné sexy scén a příběhů, takže rozhodně budete mít na co se dívat.

Hříšná touha

(Oscuro deseo/Dark Desire)

Viděli jste film 365 dní nebo seriál You (Ty)? Hříšná touha vám je možná bude v několika ohledech trochu připomínat. Zmíněný polský film nejspíše množstvím sexuálních scén, americký seriál o stalkerovi Joe Goldbergovi zase připomene jedna z hlavních postav, mladý Darío. Ten se bezhlavě zamiluje do ženy, kterou pak tajně sleduje a ví o ní a jejím životě víc, než by si mohla myslet.

Sex/Život

(Sex/Life)

Seriál vypráví příběh ženy v domácnosti jménem Billie (Sarah Shahi), které začne chybět její staré já a život s ním spojený. Do notebooku si začne psát deník, kde detailně popisuje sexuální zkušenosti se svým bývalým přítelem Bradem (Adam Demos). Ale čemu osud nechtěl, deník si přečte její manžel Cooper (Mike Vogel). A tak se Billie na jednu stranu snaží udržet své manželství s mužem, který ji nedokáže sexuálně uspokojit, a na druhou stranu bojuje s chtíčem a erotickými fantaziemi, které prožila s Bradem.

https://www.youtube.com/watch?v=8vDxEfdOEgA&ab_channel=Netflix%C4%8Cesk%C3%A1republika

Bridgertonovi

(Bridgerton)

Drama Bridgerton vychází z osmidílné knižní série od Julie Quinn. Pokud vás baví seriály z 19. století nabité romantikou a dramatem, bude pro vás tento jako stvořený. Podobně jako v knihách se celkem osm epizod zaměří na fiktivní rodinu Bridgertonů a na některé z nejžhavějších událostí v Londýně během regentské éry. Než o cokoliv jiného jde v seriálu ale především o vztahy, milostné nevyjímaje. Možná vás to na dobový seriál překvapí, ale sexu je v něm hromada.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.