Hvězda Hry na oliheň je první východoasijskou celebritou, která se dostala na obálku Vogue

Foto: Noh Juhan / Netflix

Jung Ho Yeon, která si zahrála jednu z hlavních rolí v jihokorejském seriálu Hra na oliheň (Squid Game), se zapsala do historie jako první východoasijskou modelka na obálce amerického časopisu Vogue.

Čerstvě po úspěchu korejského seriálu Squid Game, který se stal minulý rok nejsledovanějším seriálem Netflixu vůbec, se stala herečka Jung Ho Yeon známou po celém světě. Šlo přitom její herecký debut. Nyní se hráčka s číslem 067 zapsala do historie tím, že se stala první východoasijskou celebritou, která sólo pózovala na obálku amerického Vogue.

Agentura Saram Entertainment uvedla: „Jung Ho Yeon se stala vůbec první asijskou sólo modelkou na obálce amerického Vogue. Protože se jedná o mimořádnou událost v globálním módním průmyslu, pomáhá nám to odhadnout, jak neuvěřitelná je její hvězdná síla.“

V čísle magazínu, které vyjde v únoru, najdeme také rozhovor s herečkou, kde vypráví o tom, jak se její život během chvíle obrátil vzhůru nohama. Díky úspěchu se podle svých slov Jung Ho Yeon naučila anglicky, trénovala držení těla a hlas, a tvrdě pracovala na tom, aby rozšířila své obzory ve světě umění a filmu.

Zástupci magazínu Vogue uvedli: „Jestli existuje jediné slovo, které by Jung Ho Yeon popsalo, je to pečlivost. Pilně pracuje a všemu, co dělá, věnuje velkou pozornost.“

Čtěte také:
Díky Squid Game se proslavil až v 77 letech. Hráč 001 odhalil, jak mu seriál změnil život
Režisér Squid Game prozradil, na co se fanoušci mohou těšit ve druhé řadě seriálu. Možná bude i třetí

Zdroje: Vogue, Korea Times, Soompi, Instagram Jung Ho Yeon,

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.