Na Netflix míří nový seriál od tvůrců Papírového domu. Nebude chybět černý humor ani pořádná akce

Foto: Netflix

Černý humor, zdravá porce akce a notná dávka adrenalinu. To vše slibuje seriál Sky Rojo (Holky z červeného gauče) od tvůrců Papírového domu, který by měl mít na Netflixu premiéru 19. března.

První řada seriálu Sky Rojo bude mít nový formát – osm pětadvacetiminutových epizod s kombinací různých žánrů, kterou tvůrci Álex Pina a Esther Martínez Lobato nazvali „latinská kaše“.

Hlavní postavy seriálu Coral (Verónica Sánchez), Wendy (Lali Espósito ) a Giny (Yany Prado ) jsou na cestě za svobodou, zatímco je pronásleduje Romeo (Asier Etxeandia), jejich pasák z klubu Las Novias a jeho stoupenci, Moisés (Miguel Ángel Silvestre) a Christian (Enric Auquer). Společně se trojice žen vydává na zběsilou a chaotickou cestu, během níž musí čelit nebezpečí všeho druhu a žít každou sekundu, jako by byla jejich poslední. Postupně sílí jejich přátelské pouto a ukazuje se, o kolik jsou společně silnější. Navíc zjišťují, že možností, jak začít nový život, může být víc, než si myslely.

Seriál Sky Rojo se natáčel v Madridu a na Tenerife. Už nyní jsou potvrzeny dvě série po osmi epizodách, takže diváci rozhodně mají na co těšit. Seriál produkuje společnost Vancouver Media.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.