8 nejlepších novinek, které můžete v lednu sledovat na Netflixu. Nechybí pokračování Too Hot to Handle

Petr Stoško
Foto: Netflix / Mayra Ortiz

V roce 2021 Netflix připravil spoustu zajímavých titulů, které nám v nelehké době lockdownů a striktních zákazů alespoň trošku zpříjemnily dlouhé chvíle. Rok 2022 bude stejně nabitý. Aby jste se v lednovém přívalu titulů neztratili, vybrali jsme pro vás ty, které byste rozhodně neměli minout.

Zpívající Rebelové (Rebelde)

Mexický seriál z prostředí střední školy v jistém směru připomíná populární americký seriál Glee, který si získal srdce diváků poutavými písničkami. A právě ve stejném duchu se odehrává i tento seriál, který bude sledovat osudy několika hrdinů, kteří mají sen si založit kapelu. Ovšem tajuplný spolek jménem Lóže se jim jejich sny bude snažit překazit. První řada čítající osm epizod vychází už ve středu 5.ledna.

Matka versus android (Mother/Android)

Postapokalyptický svět je místem, kde si každý musí své místo zasloužit a hlavně přežít. Mladá žena se dozví, že je těhotná ve chvíli, kdy se svět obrací vzhůru nohama. Aby zachránila sebe a své nenarozené dítě, musejí se oba dva dostat do bezpečí. To ale nebude snadné, protože nebezpečí číhá doslova všude. Postapokalyptické drama v hlavní roli s Chloë Grace Moretz nabídne strhující a napínavou podívanou. Film vychází v pátek 7. ledna i s českým dabingem.

Archive 81

Pokud toužíte po dobrém dramatu spojeném s hororovou atmosférou, tak vám určitě nesmí uniknout americký seriál Archive 81. Příběh se bude točit kolem mladého archiváře, který se nechtěně zaplete do zapeklitého tajemství pohřešovaných lidí, které má na svědomí tajemná sekta. Hororové sci-fi nabídne napínavou zápletku v děsivé atmosféře. Seriál se objeví na Netflixu už 14. ledna.

DOTA: Dračí krev (DOTA: Dragon’s Blood)

Dlouho očekávané pokračování animované adaptace slavné hry od společnosti Valve je tady. Bohové, draci, magie a tuhé boje se silami zla se vrací a s nimi i hlavní hrdinové v čele s Davionem, princeznou Miranou, Invokerem nebo Lunou. Seriál kombinující anime a animaci západního stylu ze světa Doty 2 se objeví na Netflixu 18. ledna.

Too Hot to Handle

Velmi populární reality show Too Hot to Handle přichází s dalším pokračováním. Jde o již třetí řadu oblíbené reality show, ve které vybraná skupina 14 mladých lidí musí na ostrově strávit 4 týdny s cílem navázat skutečné vztahy. A aby to neměli tak jednoduché, nesmí se líbat ani mít jakoukoliv formu sexu. Jinak s pohádkové výhry nemusejí dostat vůbec nic. Atraktivní podívaná se vrátí na Netflix 19. ledna.

Královské zacházení (The Royal Treatment)

Romantické komedie se na Netflixu těší velké oblibě a proto by se nemělo zapomenout na královské zacházení. Kadeřnice Izzy bude pomáhat na svatbě oblíbeného prince, ale jak už to tak bývá, vše nepůjde úplně hladce. Mezi Izzy a princem začne vznikat jistá náklonnost. Jak se s tím princ a Izzy popasují zjistíte 20. ledna v originálním znění nebo také s českým dabingem.

Neymar: dokonalý chaos (Neymar: The Perfect Chaos)

Nejlepší brazilský fotbalista poslední dekády vždy udivoval na hřišti i v osobním životě. Na jedné straně fotbalista s talentem od boha, na té druhé problémový kluk, kterému bulvár nedá pokoj. V minisérii Neymar: dokonalý chaos se nám samotný fotbalista pokusí představit sebe samého a odhalit světu, jaký skutečně je. Nahlédneme do života fotbalové superhvězdy, která rozděluje fotbalový svět. Jedni ho bezmezně milují a druzí bytostně nenávidí. Na dokument se můžeme podívat 25. ledna.

All of Us Are Dead

Korejská vlna zombie filmů a seriálů pokračuje. A opět pěkně krvavě! Po celosvětovém úspěchu seriálů jakými byly království zombie nebo Hra na oliheň si začíná korejský seriálový průmysl získávat čím dál větší pozornost. Dalším potenciálním hitem se může stát All of Us Are Dead, kde budeme sledovat osudy žáků střední školy, ve které vypukl vir měnící lidi v zombie. Aby přežili, musejí se probojovat hordami svých spolužáků, kteří je teď chtějí zabít. Nadějná zombie podívaná přijde na řadu 28. ledna.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.