Netflix nabízí zamilované kousky pro každého. A má skvělý tip na originální valentýnku

Hříšná touha / Foto: Netflix

Ať už Valentýna slavíte nebo ne, možná budete mít náladu na nějaký romantický film, seriál nebo třeba reality TV. Láska může být všelijaká, žánrové chutě také, ale Netflix zkrátka myslí na všechny. Co si vyberete vy? A třeba nejen na svátek všech zamilovaných, náladu můžete mít kdykoli.

Netflix, to je nepřeberná pokladnice filmů, seriálů nebo třeba reality TV. Vybere si tady každý, ať už se chce smát, plakat nebo se cítit zamilovaně. Věřte tomu nebo ne, všechno tohle se může hodit i na Valentýna.

Tady je pár tipů, které mohou přijít vhod. Tak na co máte náladu vy?

Ta nejsladší pravá láska

Znáte to, některé filmy a seriály to zkrátka umí. Milujeme hlavní hrdiny, sníme o nich… prostě se cítíme zamilovaně. Pokud máte náladu právě na tohle, můžete si vybrat třeba Lásku se zárukou, kde se nepříliš úspěšná advokátka rozhodne zažalovat seznamovací kancelář, která svým klientům zaručuje, že najdou pravou lásku. Advokátčin okouzlující klient však to štěstí neměl. V seriálu Virgin River vás zase okouzlí nejen milý příběh, ale také krásná romantická přírodní scenérie. A jak to dopadne, když se dva kolegové rozhodnou dát dohromady své příšerné šéfy, to se dozvíte v komedii To zařídíme.

Vroucí pravá láska

Někdy má člověk chuť na trochu té vášně a zamilovaného napětí. Pokud jste to právě teď vy, podívejte se třeba na hit posledních týdnů Bridgertonovi, který vás zavede do doby regentské Anglie, kde seznamování probíhalo podle trochu jiných pravidel než dnes. Zaujme vás také trochu drsné Poslední království, které se na první pohled nezdá, že by bylo o lásce, ale co vlastně o lásce není. Mezi historické seriály, kde hraje láska svou roli, patří také Cizinka.

Když už je to trochu na hraně

Láska přichází v mnoha podobách. A někdy už je to možná trochu k zamyšlení… není tohle moc? Ale třeba není. Trochu šílená je možná jedna slečna, Missy, v romantické komedii Ta druhá. Nicméně má svoje kouzlo. Neotřelou zápletku si užijete v britském filmu Láska, svatba, zas a znova, kde se ukáže, jak může jediný detail změnit průběh nejen svatební hostiny, ale možná i celého života. S další úrovní “šílenosti” pak přišla hororová zamilovaná komedie Chůva na zabití.

Foto: Netflix

Když už je to za hranou

No a někdy už není pochyb, že tahle láska už je opravdu za hranou. Jestli máte náladu právě na tohle, vyberte si třeba reality TV Too Hot To Handle, která na jaře zahýbala žebříčky sledovanosti. Vyšinutou lásku prožijete se seriálem TY, kde se ukazuje, že láska může být i nebezpečná. Tragický konec měl i víkend plný vášně vdané Almy ze seriálu Hříšná touha. Tento konec v ní však probudil i touhu po pravdě o jejích nejbližších.

Specialitky najdete pomocí “tajných” kódů

Pokud chcete zapátrat trochu hlouběji, nebo máte chuť na něco zcela jiného a třeba i specifického, na to má Netflix takový skvělý nástroj. Použijte speciální “tajné kódy” ve vyhledávači, a pak už se jen nechejte unášet nabídkou. Je to snadné, do webového prohlížeče napište netflix.com/browse/genre/sem vložte kód.

Tady je pár nápadů, které by vás na Valentýna mohly zaujmout, samozřejmě i s kódy:

  • Pohodové romantické filmy – 35714
  • Seriály o kamarádkách – 1143288
  • Reality TV o lásce a randění – 81233168
  • Láska bolí – 2708690
  • Filmy pro beznadějné romantiky – 81495
  • Romantické drama podle knihy – 7940
  • Oblíbené romantické pořady – 502675
  • Romantické filmy o milostném trojúhelníku – 76385
  • Romantická melodramata – 9257
  • Romantické komedie pro náctileté – 3186
  • Smyslná romantika – 29281
  • Zvrácená romantika – 81236278

Romantický tip na konec

Zapomněli jste své drahé polovičce pořídit valentýnku? Nebojte se ničeho! Romantický vzkaz můžete poslat i způsobem, který by vás možná ani nenapadl…

Foto: Netflix

Ať už se rozhodnete dívat ve dvou, s kamarády nebo o samotě a ať už to bude z jakéhokoli důvodu, přejeme příjemný zážitek!

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.