Timothée Chalamet se na festivalu v Benátkách odvázal. V odvážném outfitu představil film o mladých kanibalech

Eva Lenská
Foto: Somewhere In Toronto https://www.flickr.com/photos/terras/30755014688/ via Wikimedia Commons (cut)

Potřebujeme-li zvýšit denní dávku serotoninu, na Timothée Chalameta se můžeme vždycky spolehnout. Přesně ví, co na fanoušky funguje a v módě se nebojí žádné extravagance. Během filmového festivalu v Benátkách se po červeném koberci procházel v zatraceně odvážném modelu. Pokud měl v plánu zrychlit tep všem přítomným dámám, tak se mu to rozhodně povedlo.

Mladý a přitažlivý herec ví, jak na sebe upoutat pozornost a nejednou to také už dokázal. Stačí si vzpomenout na jeho odhalený hrudník na letošních Oscarech, kdy měl na sobě rozhalené titěrné sáčko s pajetkami od Louise Vuittona. Prý dokonce z dámské kolekce. Nyní pro změnu ukázal nahé paže a záda.

Oblékl si na sebe oslnivě lesklý zářivě červený komplet od módního návrháře Haidera Ackermanna, pro jehož modely má slabost. Nutno dodat, že kalhoty byly hříšně úzké a vrchní část zdobená šálem směle odhalovala hercova štíhlá záda. Coby doplňky zvolil sadu stříbrných prstenů od Cartiera a sluneční brýle značky Ray-Ban.

Chalamet však nebyl na festivalu v Benátkách jen proto, aby ukazoval svůj americko-francouzský šarm, nádherně rozcuchané vlasy a mega odvážný outfit. Představil tam svůj nejnovější film Bones and All, originální road movie romanci s prvky hororu o mladých kanibalech. Snímek natočil italský režisér Luca Guadagnino, který s Chalametem spolupracoval už na oscarem ověnčeném snímku Dej mi své jméno. Kanibalská novinka se odehrává v 80. letech minulého století a jde o adaptaci young adult románu americké spisovatelky Camille DeAngelis. V našich kinech by měla mít premiéru 24. listopadu.

Hlavní hrdinku si v kanibalské romanci zahrála kanadská herečka Taylor Russell, která v Benátkách vynesla smaragdově zelenou róbu s odhalenými zády. Ve společnosti šarmantního kolegy v červeném jí to neskutečně slušelo, tudíž se nabízí otázka, jak jim to asi bude spolu ladit na plátně jako Maren a Leemu, kteří patří mezi požírače, hledají spřízněnou duši a navzájem se poznávají po pachu.

Pokud se chcete na zmíněný snímek lépe navnadit a vychutnat si Chalametovo herectví, na Netflixu jej můžete vidět v těchto snímcích: Král, Deštivý den v New Yorku a K zemi hleď!

Zdroj: Rush, Vogue, ČSFD, aktuálně.cz, the indian express

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.