Netflix možná zlevní. Má to však jeden háček

Foto: Netflix

Netflix přišel se zajímavou zprávou. Přemýšlí o zavedení levnějšího předplatného. To by jistě mnozí uživatelé uvítali. Má to však jeden háček. A z toho už moc lidí nadšených nebude.

Netflix přišel s tím, že by mohl zlevnit své předplatné. Bylo by to ale za předpokladu, že by se na něm začaly objevovat reklamy, na které do teď uživatelé nebyli zvyklí. Chce tak zastavit pokles uživatelů, který v úterý poprvé potvrdil.

„Kdo se zajímá o Netflix, tak ví, že já jsem se vždy stavěl proti složitým reklamním vazbám a že jsem velkým zastáncem toho, aby předplatné bylo co nejjednodušší. A i když to stále preferuji, jsem ještě větším zastáncem toho, aby měli spotřebitelé na výběr,” řekl analytikům po zveřejnění hospodářských výsledků spoluředitel Netflixu Reed Hastings dle ČTK.

Podle něj některým předplatitelům reklama nevadí. Kdyby se ale Netflix opravdu nakonec rozhodl zavést levnější předplatné s reklamami, bylo by to za rok až dva. Netflix by si tak, vzhledem k úbytku uživatelů, polepšil i finančně.

Zdroj: ČTK

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Eva Lenská

    No, potěš.. Reklamy fakt nesnáším. Proto nekoukám na TV. To by mě hodně naštvalo.