Dvojitý palec nebo čtyři bradavky. I slavní lidé mají na svém těle nedokonalosti

Foto: Warner Bros (To nic, drahá)

Někdy se jich chceme zbavit, jindy jsme rádi, že nás odlišují… řeč je o tělesných anomáliích. I slavní lidé mají nějaké ty tělesné nedokonalosti. A některé jsou celkem zajímavé.

Harry Styles

Oblíbený zpěvák a herec Harry Styles v jednom rozhovoru prozradil, že má na těle místo dvou bradavek rovnou čtyři. Je to dokonce vidět i na mnoha fotografiích, na kterých je bez trička. Nejde o žádnou výjimečnou zvláštnost. Tento úkaz má totiž na svém těle mnoho lidí. Bradavky mají o mnoho menší průměr a na první pohled působí jako mateřská znaménka či pupínky.

Denzel Washington

Americký herec a režisér si při americkém fotbale vykloubil malíček pravé ruky. Prý ho měl zraněný tolikrát, že už mu nedržel na místě, a tak musel podstoupit rekonstrukci. Do dnes, když otevře dlaň příliš prudce a rychle, je možné, že se jeho prst ohne do nepřirozené polohy a visí mu z ruky mimo ostatní prsty. Denzel Washington této anomálii říká „kouzelný prst“.

Joaquin Phoenix

Herec známý například svou rolí Jokera má mezi rtem a nosem drobnou vadu, která vypadá na první pohled jako jizva po úrazu nebo rvačce. Joaquin Phoenix ale nedostal od někoho do nosu. Předpokládá se, že jde o rozštěp horního rtu.

Ashton Kutcher

Americký herec s českými geny Ashton Kutcher prozradil, že má mezi prsty na jedné noze kůži, která připomíná plovací blánu. Před lety si dokonce v televizní show sundal ponožku, aby tuto zvláštnost všem ukázal.

Karolína Kurková

Česká topmodelka Karolína Kurková zase nemá pupík. Tedy má, ale ne takový, jako většina lidí. Spíše má na břiše jen lehce prohloubené místo, kde pupík normálně bývá. Na začátku její kariéry jí „chybějící“ pupík na mnoha profesionálních snímcích retušovali. Podle jejího mluvčího jde o následek chirurgického zákroku, který podstoupila jako dítě.

Hrithik Roshan

Slavný indický herec Hrithik Roshan je pěkný chlap a není divu, že se o něm často mluví jako o řeckém bohu Bollywoodu. V roce 2014 byl také americkým týdeníkem Eastern Eye zvolen nejsvůdnějším mužem v Asii. Ale vše na tomto muži není tak dokonalé. Herec je známý tím, že má na jedné ruce dva palce. Podle Hrithika nás však naše nedokonalosti dělají krásnými.

Zdroje: Anabel Magazine, CheatSheet, Pro Ženy, TVOM, ndtv, Hollywood Mask

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.