Emmy 2022: Zendaya měla jedny z nejhezčích rób, Reese Witherspoon zazářila v modré

Foto: John Shearer/Netflix

V Los Angeles se předávaly ceny Emmy a na červeném koberci, ačkoliv byl ve skutečnosti vlastně béžový, se objevila řada známých osobností. Slavné dámy vynesly nejrůznější róby. Pojďme se na pár z nich podívat trochu zblízka.

Zendaya

Zendaya svým vzhledem nikdy nezklame. Šestadvacetiletá módní ikona oslnila na červeném koberci Emmy 2022 v nádherné černé róbě od Valentina. Šaty bez ramínek jsou kromě elegantního a pěkného vzhledu i celkem praktické, protože mají kapsy. K nim herečka vynesla náhrdelník z bílého zlata od Bulgari, diamantový prsten a diamantové náušnice.

Julia Garner

Hvězda seriálů Ozrak a Neskutečná Anna Julia Garner se na červeném koberci objevila ve velice módních černých sametových pouzdrových šatech od značky Gucci s kosočtvercovým výřezem na břiše. Společně s krátkými blond kudrnatými vlasy vypadal její vzhled naprosto perfektně. Vše doladily ještě kruhové náušnice Swarovski.

HoYeon Jung

Hvězda seriálu Squid Game HoYeon Jung oslavila svou první nominaci na cenu Emmy v Los Angeles. Na červený koberec vystoupila v jiskřivých barevných šatech Louis Vuitton s geometrickým vzorem. Na hlavě měla také ladící sponu, která barevně korespondovala s outfitem.

Amanda Seyfried

Amanda Seyfried, hvězda Mamma Mia nebo komedie Protivný sprostý holky předvedla svůj půvab v jiskřivých růžových šatech od Armaniho Privého a stala se v nich středem pozornosti. Magazínu E! pak řekla, že se v nich cítí jako mořská panna.

Reese Witherspoon

Na Emmy 2022 se objevila i „pravá blondýnka“ Reese Witherspoon. Herečka dorazila v blyštivých flitrových šatech Giorgio Armani. Jaké jsou šance, že by Elle Woods považovala modrou za novou růžovou?

Zdroje: E!, USA Today, Elle, ET Online, Hollywood Life

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.