5 osudových mužů v životě Jennifer Lopez: Od číšníka po starou lásku

Eva Lenská
Foto: Monica Schipper/Netflix

I v životě Jennifer Lopez platí známé přísloví, že stará láska nerezaví. Před několika dny se v malé kapli v Las Vegas provdala ze šarmantního herce Bena Afflecka, kterého si málem vzala už před 20 lety. Paní Jennifer Lynn Affleck samozřejmě gratulujeme a zároveň se podíváme na 5 osudových mužů v jejím životě.

Ojani Noa

Kubánec Ojani Noa byl prvním manželem Jennifer Lopez. S přitažlivou herečkou se seznámil, když pracoval jako číšník v restauraci zpěvačky Glorie Estefan. Svatba se konala 22. února 1997, nicméně hned po roce následoval rozvod. Jennifer si s ním užila svoje a dodnes se o něm nevyjadřuje příliš pozitivně. Evidentně chtěl těžit z její začínající slávy a dělit se s veřejností o jejich soukromí.

Cris Judd

Talentovaného choreografa a tanečníka Crise Judda Jennifer poznala v roce 2000 během natáčení videoklipu k písni Love Don’t Cost a Thing. Okamžitě se do sebe zamilovali a v září roku 2001 se vzali. Ani tento svazek nevydržel dlouho. Ještě než uběhl rok, byli Jennifer a Cris zase volní. Choreograf, jenž pravděpodobně neustál tlak médií, se později oženil s Kelly A. Wolfe, která mu porodila dceru.

Marc Anthony

Dalším osudovým mužem v životě Jennifer Lopez byl latinskoamerický zpěvák a herec Marc Anthony, za kterého se provdala v roce 2004. O čtyři roky později se jim narodila dvojčata Maximilian David a Emme Maribel. Za první fotografie svých dětí údajně inkasovali 6 milionů dolarů. Během manželství spolu pracovali na písních a albech, společně vystupovali a také si spolu zahráli ve filmu El Cantante. I toto manželství však ztroskotalo. Pár se rozešel v roce 2011 a o tři roky později následoval rozvod. Jennifer podle zpráv údajně vadilo, že ji manžel neustále omezuje a kontroluje.

Foto: TNT / Prashant Gupta

Alex Rodriguez

Ještě nedávno se zdálo, že si Jennifer vezme statného bývalého profesionálního hráče baseballu Alexe Rodrigueze, jenž ji v březnu 2019 požádal o ruku. Kvůli pandemii covidu-19 svatbu dvakrát odložili a nakonec se veselka ani nekonala. Za rozchod prý mimo jiné mohly Rodriguezovy pletky s hvězdičkou reality show Madison LeCroy.

Ben Affleck

Jennifer však nesmutnila dlouho. Krátce po rozchodu s Alexem skočila do náruče své bývalé lásce Benovi Affleckovi a potvrdila tak, že stará láska opravdu nerezaví. Zhruba před 20 lety spolu natáčeli komedii Láska s rizikem a jak už to bývá, zamilovali se do sebe. Veřejnost je zbožňovala a dala jim přezdívku Bennifer, bulvár je však ničil. Přestože došlo až na zásnuby, svatba se nekonala. Byli mladí a možná ve světě hvězd ještě neuměli chodit, a tak se rozešli. Všechno si ale vynahradili 16. července 2022. Jennifer se nakonec dočkala vysněného příjmení Affleck a dala celému světu najevo, že je konečně doopravdy šťastná.

Foto: Columbia Pictures

Zdroj: wikipedia, Proženy, Hollywood life, Hola!

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.