Jennifer Lopez byla zatčena po střelbě v nočním klubu a fotky svých dětí prodala za miliony. Dnes slaví 53. narozeniny

Foto: Monica Schipper (Netflix)

Dnes slaví 53. narozeniny herečka a zpěvačka Jennifer Lopez. Před pár dny se provdala za herce Bena Afflecka a na Netflixu vydala svůj dokument nazvaný Poločas (Halftime). Přečtěte si o této latinsko-americké divě pár zajímavostí.

Jennifer Lopez si ve své první hlavní roli Seleny zajistila velké peníze a stala se první herečkou z oblasti Latinské Ameriky, která obdržela tak vysoký honorář. Při ztvárnění zesnulé zpěvačky odvedla tak dobrou práci, že dokonce získala nominaci na Zlatý glóbus – což byl začátek velmi úspěšné herecké kariéry.

Během románku s Diddym se zpěvačka ocitla v nelehké situaci. V roce 1999 byli společně v nočním klubu v New Yorku. Diddy do někoho narazil a rozlil mu pití. Během okamžiku se to změnilo v hádku a brzy zazněly i výstřely. Byli zraněni tři lidé. Puff Daddy vzal Jennifer a uprchli. Později je ale oba dopadla policie a našla u nich v autě zbraň. Oba byli zatčeni a vzati do vazby. Říká se, že J.Lo strávila 14 hodin ve vězení připoutaná k lavici. Obvinění proti Jennifer Lopez byla později stažena, ale Sean Combs alias Diddy se ocitl v problémech se zákonem.

J.Lo je jedinou ženou, která byla dvakrát zvolena jako jedna z nejsvůdnějších žen světa. A není divu. Se svou přirozenou krásou a sexy postavou je tato hvězda inspirací pro dívky a ženy po celém světě.

Jako opravdová beznadějná romantička má Jennifer Lopez za sebou slušnou porci vztahů a zlomených srdcí. Jejím prvním manželem byl Ojani Noa a svoji byli méně než rok. Ani druhé manželství s Chrisem Juddem nebylo příliš dlouhé. Trvalo pouhých devět měsíců. Když potkala svého kolegu zpěváka Marca Anthonyho, vypadalo to, že se na ni konečně usmálo štěstí. Jennifer porodila dvojčata a zdálo se, že jsou šťastná rodinka. Po sedmiletém manželství ale vztah krachl. Dokonce i její svatba se snoubencem Alexem Rodriguezem byla nakonec zrušena. Je to však pár dní, co se Jennifer vzdala po čtvrté. Vzdala si za manžela Bena Afflecka, se kterým byla před dvaceti lety zasnoubená. Vztah tehdy nakonec nevyšel. Nyní si však řekli své „ano“ během tajného obřadu ve Vegas.

V roce 2008 dostala Jennifer Lopez zaplaceno neuvěřitelných 6 milionů dolarů za to, že časopisu People poskytla první exkluzivní fotografie svých dvojčat Maxe a Emme. Intimní snímky byly pořízeny v domě J. Lo a Marca a umožnily nahlédnout do jejich rodinného života.

S Jennifer Lopez najdete na Netflixu:

  • Poločas
  • Policajtka
  • Nelítostný Parker

Zdroje: Koimoi, CNN, Tell Talles

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.