Simone Ashley z Bridgertoových na premiéře filmu The Gray Man ohromila v odvážných šatech s průstřihy

Foto: Liam Daniel/Netflix

Od té doby, co Simone Ashley chytla za srdce fanoušky seriálu Bridgertonovi jako Kate Sharma, se stala miláčkem i ve světě módy. Nyní se tato kráska s indickými kořeny zúčastnila premiéry filmu Netflixu The Gray Man, který se mimochodem natáčel i v Praze, v naprosto perfektním outfitu.

Sedmadvacetiletá herečka Simone Ashley se zúčastnila premiéry filmu The Grey Man v čínském divadle TCL v Hollywoodu. Její volba oblečení byla naprosto perfektní. Simone, s pomocnou rukou stylistky celebrit Rebeccy Corbin-Murray, si pro tuto příležitost vybrala elegantní černé midi šaty s průstřihy na horní části.

Herečka k šatům obula pár klasických černých špičatých lodiček a vše doladila šperky Tag Heuer. Už z dálky byl vidět třpyt náušnic, stříbrných hodinek a výrazného diamantového prstenu.

Fanoušci na sociálních sítích se do jejího outfitu ihned zamilovali. „Je fascinující,“ poznamenal jeden, zatímco druhý napsal jednoslovně: „Bohyně.“

Také jsme psali: Jennifer Lopez ohromila v odvážných šatech bez spodního prádla na premiéře svého dokumentu

K bývalé hvězdě sexuální výchovy se na této bohaté akci připojila řada dalších osobností. Mezi nimi například Ana de Armas, Ryan Gosling, Chris Evans či Regé-Jean Page.

Film The Gray Man uvede Netflix již 22. července.

Zdroje: Instagram, Hello Magazine

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.