5 významných žen v životě Johnnyho Deppa: Od kleptomanky po hysterku

Eva Lenská
Foto: Saban Films

Johnny Depp 9. června oslavil 59. narozeniny, nicméně ten nejkrásnější narozeninový dárek dostal už předem. Vyhrál soud nad Amber Heard a jeho pošpiněné jméno bylo očištěno. Fanoušci po celém světě slaví a my doufáme, že si herec dá příště při výběru partnerky větší pozor. A když už jsme u toho, mrkneme se na ty nejvýznamnější ženy v jeho životě.

Winona Ryder

Winona Ryder patří stále k oblíbeným a půvabným herečkám, i přesto, že má pověst kleptomanky, neboť občas někde něco otočí. S Johnnym Deppem si zahrála ve Střihorukém Edwardovi a málem spolu skončili i v Titanicu. Poznali se na premiéře filmu Great Balls of Fire! v roce 1989. V 90. letech tvořili překrásný pár, dokonce se zasnoubili po 5 měsících vztahu. Ke svatbě však bohužel nedošlo. Dvojice neustála mediální tlak. Johnny Winonu miloval natolik, že si nechal na rameno vytetovat nápis „Winona Forever“, který později změnil na „Wino Forever“. Winona nesla rozchod těžce, Johnny se rychle otřepal a za čas už randil s jinou dámou. Herečka se však na něj nikdy nezlobila a podpořila ho i v době, kdy ho Amber Heard obvinila z domácího násilí.

Foto: 20th Century Fox

Kate Moss

Slavná topmodelka se s Johnnym seznámila v roce 1994 v New Yorku. Ačkoli byla o 11 let mladší, vůbec to nevadilo. Jejich vztah byl vášnivý, divoký a provokativní. Plný alkoholových večírků a drogových dýchánků. Občas po sobě nechali i zničený hotelový pokoj. Ani této dvojici to nevyšlo, ač jim to fanoušci přáli. Po čtyřech letech se rozešli, což Kate řešila kokainem a pohárem vodky. Stejně jako Winona na svého bývalého přítele nezanevřela a u soudu s Amber se postavila na jeho stranu. Ochotně uvedla, že Johnny jí nikdy neublížil, a když Heard tvrdila, že ji shodil ze schodů, prohlásila, že jde o prachsprostou lež.

Foto: 20th Century Fox

Vanessa Paradis

Šarmantní francouzskou zpěvačku a herečku Johnny poznal v roce 1998 v Paříži. Dle jeho vzpomínek to byla láska na první pohled. Jen jí pohlédl do očí, okamžitě věděl, že bude matkou jeho dětí. Díky ní se z věčně flámujícího bouřliváka stal vzorný otec a partner. Johnny omezil kouření i alkohol, často pobýval na francouzském venkově a se svou láskou vychovával dvě děti. Dcera Lili-Rose se narodila v roce 1999 a syn Jack Christopher o tři roky později. Proč nedošlo ke svatbě? Na to Johnny novinářům pravidelně odpovídal, že nechce Vanesse pokazit to krásné rajské příjmení a nahradit ho depresivním Depp. Když se herec začal v roce 2012 objevovat po boku Amber Heard, bylo jasné, že francouzská idylka skončila. Přesto s Vanessou prožil krásných 14 let, a na to se nezapomíná.

Foto:  Universal Pictures International (UPI)

Amber Heard

Jak už bylo naznačeno, v roce 2012 se pro Johnnyho všechno změnilo. Poznal bisexuální herečku Amber Heard, se kterou si zahrál ve filmu Rumový deník. Musel se do ní opravdu zbláznit, protože ač se celé roky do manželství nehrnul, ji si v roce 2014 vzal. Tím nevědomky propadl peklu, což během let postupně vycházelo najevo, a vyvrcholilo to obviněním z domácího násilí a soudním procesem, který v posledních týdnech plnil stránky bulváru. Soud nakonec vyhrál a Amber mu musí za všechny pomluvy zaplatit 15 milionů dolarů. Tahle podivná láska přišla oba dost draho. Oženit se s hysterkou, která nejde pro ránu daleko, prostě něco stojí. A Johnnyho to málem stálo i kariéru.

Foto: FilmDistrict / Peter Mountain

Lili-Rose Melody Depp

Poslední ženou, která bude v životě Johnnyho Deppa figurovat navždy, je jeho milovaná dcera Lili-Rose Melody. Tato půvabná třiadvacetiletá slečna zdědila po obou rodičích to nejlepší, co se v jejich genech našlo. Krásu, talent i štíhlou postavu. Po boku svého otce debutovala v roce 2014 ve filmu Mroží muž. Coby modelka pak zdobila obálky módních magazínů. Jako patnáctiletou si ji módní návrhář Karl Lagerfeld vybral za tvář legendárního parfému Chanel N° 5. Za ztvárnění Isadory Duncan ve snímku Tanečnice byla nominována na cenu Cézar. Chodila s Timothée Chalametem a Austinem Butlerem. Mluví plynně francouzky i anglicky a v minulosti bojovala s anorexií.

Foto: Diaphana Distribution

Zdroj: Marie Claire, Independent, ČSFD, Wikipedia

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.