Sexy Vanessa Hudgens nebo elegantní Olivia Colman: Hvězdy zazářily na Oscarech v róbách všeho druhu

Foto: Michael Baker / A.M.P.A.S. / 94th Oscars

Sošky Oscarů jsou předány! Na cenách Akademie se objevila řada známých osobností. Mezi nimi i některé hvězdy seriálů či filmů Netflixu. Pojďme se podívat, co si vzaly na sebe.

Vanessa Hudgens, která se na Netflixu blýskla například ve vánočních filmech Princezna z cukrárny nebo v muzikálu tick, tick…BOOM! po boku Andrewa Garfielda, na Oscary oblékla jednoduché šaty s průstřihy na tenkých ramínkách od značky Michael Kors. Jednoduchou černou róbu doplnila výraznými šperky.

Herečka Kirsten Dunst nominována na svého vůbec prvního Oscara oproti Vanesse Hudgens zářila. Na červený koberec dorazila v zářivě červených vintage šatech bez ramínek od legendárního návrháře Christiana Lacroixe. Cenu za nejlepší herečku ve vedlejší roli za film Síla psa sice nakonec nedostala, ale minimálně jí to velice slušelo.

Timothée Chalamet, který si zahrál například ve filmech Duna nebo K zemi hleď!, fanoušky na sociálních sítích odrovnal svým outfitem z kolekce jaro-léto 2022 Louis Vuitton. Pod černé třpytivé sako totiž nic neoblékl. Timothée je svými odvážnými módními výstřelky na červeném koberci dobře známý. A nezklamal ani tentokrát!

Zdá se, že královna červeného koberce Zendaya vsadila na podobnou kombinaci, jako její kolega z Duny, Timothée Chalamet. Akorát ve světlé verzi. Na sobě měla hedvábnou halenku Valentino, kterou sladila se stříbrnou blyštivou sukní Miu Miu. Opravdu povedený outfit.

Hvězda seriálu Koruna Olivia Colman, nominovaná na nejlepší ženský herecký výkon na film Netflixu Temná dcera, na 94. ročníku Oscarů v Los Angeles zapůsobila ve stříbrných plisovaných šatech od Dioru. Dlouhé rukávy celému outfitu dodaly na zajímavosti.

Dvacetiletá britská herečka Emilia Jones, která si zahrála například v seriálu Zámek a klíč nebo ve filmu V rytmu srdce, na Oscary vyrazila ve zlatých úpletových ombré šatech od Dolce & Gabbana. Podobně jako například Vanessa Hudgens vsadila na jednoduchý, avšak velice sexy styl.

Caitriona Balfe ze seriálu Cizinka na červený koberec Oscarů vyrazila ve strukturovaných sněhově bílých šatech Louis Vuitton, které doladila zajímavým náhrdelníkem Van Cleef & Arpels.

Zdroje: Instagram, Town and Country Magazine, BBC, CNN, W Magazine, Vogue

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.