5 filmů s Vanessou Hudgens, které stojí za to: Od sladké vánoční romantiky po krvavý thriller

Eva Lenská
Foto: Mark Mainz/Netflix

Dnes slaví narozeniny půvabná americká herečka Vanessa Hudgens. Jak budeme slavit? Tím, že se mrkneme na 5 filmů, ve kterých ji můžeme vidět na Netflixu.

Vanessa Hudgens se narodila 14. prosince 1988 v Kalifornii. Proslavila ji zejména série filmů Muzikál ze střední. Kromě herectví se věnuje i zpěvu. Má filipínské, čínské, irské a indiánské kořeny. Umí hrát na kytaru a s herectvím začala už v 8 letech. Chodila se Zacem Efronem a Austinem Butlerem.

Jaké filmy s Vanessou vám dnes doporučíme? Na Netflixu jich najdete hned několik. Pět z nich si krátce představíme.

Princezna z cukrárny (The Princess Switch)

Jelikož se blíží Vánoce, začneme něčím tematickým. Téměř každá malá holčička chce být alespoň na okamžik princeznou. Může se to stát? Obyčejná chicagská cukrářka Stacy vypadá úplně stejně jako lady Margaret, jež se má stát princeznou a touží uniknout pozornosti davů. Proto se domluví, že si na pár dnů vymění role. Snímek byl tak úspěšný, že se dočkal i dvou pokračování, která také najdete na Netflixu.

Předvánoční večer (The Knight Before Christmas)

Svátků není nikdy, dost a tak budeme i nadále pokračovat ve vánočním duchu. Každá žena sní o svém rytíři na bílém koni. Ale Brooke, učitelka biologie na střední škole, která už dávno nevěří na lásku, ho skutečně potká. Přijede za ní až ze 14. století. Jak si mladík z historie bude počínat v americkém a vánočně vyzdobeném Ohiu? Zůstane s dámou svého srdce, nebo se vrátí do minulosti? Tuhle sladkou romanci si nesmíte nechat ujít. Můžete při ní třeba balit dárky.

Tick, tick…BOOM!

Jelikož Vanessa Hudgens umí zpívat a muzikály jsou tak trochu jejím osudem, uvidíte ji i v muzikálovém snímku Tick, tick…BOOM!, který vypráví o nadějném hudebním skladateli Jonathanu Larsonovi, jenž má třicítku na krku, řeší vztahy se ženami i přáteli a snaží se prorazit dřív, než bude pozdě. Tento životopisný snímek se dočkal mnoha pochvalných kritik a Vanessa v něm ztvárnila talentovanou zpěvačku Karessu Johnson.

Mizerové navždy (Bad Boys for Life)

Koho nebaví romantika ani hudba, může dát šanci akčnímu komediálnímu krimi filmu Mizerové navždy, jenž je pokračováním snímků Mizerové a Mizerové 2. Detektivové Mike Lowrey a Marcus Burnett jsou po 17 letech zpět a namísto zaslouženého důchodu stíhají prohnaného šéfa drogového kartelu. Ačkoli si Vanessu tentokrát příliš neužijete, Will Smith a Martin Lawrence vám to vynahradí. Tento film u diváků zabodoval a na ČSFD má hodnocení 70%.

Polar

Začali jsme sladkou vánoční romancí a skončíme akčním brutálním thrillerem o nájemném zabijáku Duncanovi, který má jen 14 dní do důchodu. Dosavadní práce má už plné zuby, ale kvůli podlým intrikám se opět ocitá ve smrtelném nebezpečí. Vanessa Hudgens si ve filmu zahrála tajemnou ženu jménem Camille, která hrdinovi skýtá určitou oporu. Snímek je natočen podle komiksu a i svým názvem se skvěle hodí do zimního počasí.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.