Nová vánoční romance: Slavná spisovatelka chce koupit starý hrad ve Skotsku, ale brání jí v tom mrzutý vévoda

Eva Lenská
Foto: Netflix

Vánoční romance na starém skotském hradě! To zní přímo pohádkově, nemyslíte? To by se však nesměli setkat odhodlaná spisovatelka a protivný vévoda. Oslaví spolu nakonec Vánoce dvojice, která se hádá jako pes a kočka?

Vánoční romantické příběhy jsou velmi oblíbené. Člověk je může sledovat se sklenkou vína v ruce pohodlně zabořen do pohovky, když venku mrzne a brzy se stmívá. Netflix si na letošní svátky připravil mnoho zajímavých novinek a Vánoční hrad (A Castle for Christmas) k nim nepochybně patří.

Foto: Mark Mainz/Netflix

Úspěšná spisovatelka Sophie Brown (Brooke Shields) čelí skandálu, a proto odjede do Skotska, aby tam načerpala inspiraci. Do oka jí padne starý hrad, ale když se rozhodne, že ho koupí, narazí na velkou překážu. Vévoda Myles (Cary Elwes) se totiž zdráhá prodat zámek cizince, tudíž přemýšlí, jak by umanutou dámu odradil.

Sophie je ovšem velmi odolná a jeho vtípky a finty na ni neplatí. Neústupně s vévodou soupeří a snaží se najít kompromis. Ačkoli se oba hádají, brzy zjistí, že to mezi nimi možná jiskří víc, než vlastně čekali.

Čtěte také: Film od tvůrců Vánoční kroniky: Chlapec, kterému říkají Vánoce vás naladí na sváteční atmosféru

Tento snímek o délce 99 minut natočila Mary Lambert podle scénáře, který napsaly Ally Carter a Kim Beyer-Johnson. Vánoční hrad bude Netflixu od 26. listopadu a vy si budete moci vybrat mezi českým dabingem a titulky.

Mohlo by vás zajímat: Milostná past: Natalie se vydala za mužem ze seznamovací aplikace. Čekal na ni ale někdo úplně jiný

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.